PARTYINFO

 

POŠŤOUCHÁNÍČKO BALANCE

Datum konání:
12.07.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Malkao, Lukáš Mička (postouchanicko.cz),Schwa (beef/tribal vision records)

Popis:
vstup 30 czk
 
 
Lukáš Mička a Malkao uvádí červencové Pošťoucháníčko v Akropolis
 
 
Pošťoucháníčko Balance je další ze série akcí „Pošťoucháníčko“, které již čtvrtým rokem brouzdají domácí klubové vody, z nichž ty dva poslední výhradně v Paláci Akropolis. Tentokrát se jeho konání posunulo netradičně na čtvrtek, což zcela jistě nevadí, jelikož dnem následujícím je pátek třináctého a to se s různými aktivitami musíte držet zkrátka..

Pozvání residentních DJs Malkaa a Lukáše Mičky na divadelní bar Paláce Akropolis přijal DJ Schwa, který nyní tráví většinu roku na druhé zemské polokouli, kde se věnuje produkci, djingu a managementu labelů Tribal Vision a Beef Records. Již minulý rok započala jeho spolupráce s producentem Nickem Westem, aby v roce letošním vznikl projekt Shades Of Gray, který má za sebou první úspěšný release právě na značce Beef. DJ Schwa bude svým stylem djingu, který nemá žádné hranice a plynule se pohybuje v oblastech electra, minimalu až breakbeatu, vhodně pasovat do hudebního konceptu celého večera. Své umění již ostatně mohl prezentovat v zemích jako např. Německo, Francie, Rakousko, Maďarsko nebo Austrálie a Nový Zéland.

Pokud si chcete zabilancovat za uplynulým školním rokem, udržet rovnováhu mezi zábavou a horlivým pracovním životem, přijďte se pobavit ve čtvrtek 12.07.´07 do divadelního baru Paláce Akropolis. O vyváženost drinků se bude starat pohotový personál na baru a Vám nezbyde nic jiného, než se nechat unést atmosférou a udržovat si rovnováhu!

Webové stránky:
www.postouchanicko.cz
www.myspace.com/postouchanicko_crew
www.myspace.com/lukasmicka
www.myspace.com/malkao
www.myspace.com/djschwabeef
www.djschwa.net
www.myspace.com/shadesofgraysounds
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016