PARTYINFO

 

KAMIKAZE FREE FLY

Datum konání:
30.06.2007 - sobota
Místo konání:
Zlín - Music Land
DJs:
Enrico, Kangoora, Marcus Cooper, Kossi, Majkl
 
 
Zlínská klubovka Free Fly tentokrát ve žlutém
 
 
Každé 2 měsíce se koná nejlepší house mejdan Zlínska Free Fly! Nyní na novém domovském místě v klubu MusicLand Zlín a ještě lepší! Tato energická taneční party na které si všichni návštěvnící vždy uvolněně lítají je off-air aktivitou Rádia Zlín k pořadu Style Clubbing! Samozřejmostí je vždy tématický duch akce s dekoracemi, sexy tanečnicemi, akčními drinky za srandovní ceny, speciálním focením pro odvážné, speciálním systémem vstupného, spoustou Free svůdných sexy holek a fantastickou uvolněnou lítací atmosférou mejdanu v rytmech klubové housové muziky od vocal housu až po electro house! Budeme rozjíždět společně letní sezónu s barvou která k létu patří a tak půjde tentokrát o Letní žlutý mejdan.



Žhavým hlavním hostem bude Dj ENRICO (www.studio54.cz) – zakládající a residentní dj fenomenálního kultovního pražského klubu Studio54! Svoji pumpující veselou hudbu plnou vokálů, už předvedl minulý rok právě na Free Fly a znovu vám přijede dokázat, že nezůstanete jen tak stát, když spustí svoje hraní! Těšit se taky můžete na jeho výbornou „scratch“ techniku mixu! Zajímavým hostem bude také ostravský Dj KANGOORA (www.playa.cz) z partičky Playa, který stojí za mnoha úspěšnými akci na severu moravy a Polsku ! Hrnout do vás bude remixované housové věcičky se známými samply s kontaktním podáním jemu vlastním!

Nebude chybět ani residentní rozhýbávač akce Dj MARCUS COOPER se svým aktuálním zvukem electro-housu se kterým s jistotou objíždí spousty klubů po Česku a Slovensku! Dalším novým residentem akce je populární zlíňák Dj KOSSI v jehož podání se můžete těšit na známé housové pecky! Obstarat náročný úkol hladkého startu a zvednou vaše těla do pohybu bude mít nastarosti osvědčený zlínský Dj MAJKL!

Letní žlutý mejdan! Celá party bude hozená do podoby slunečných dekorací a žluté barvy! Takže chystejte si žlutou barvu i na oblečení a budete moct ušetřit na vstupném. Tentokrát nebude také chybět speciální fotozóna! Slečny, které se vyfotí ve vrchním dílu bikin získají značkové tílko Kamikaze! Fotky budou vyhodnoceny na webu akce. Sledujte podrobnosti o dalších chystaných specialitách a djs a taky se můžete registrovat do „Klubu Volného Lítání“ na speciálním webu k akci www.freefly.zlin.cz.

Kalba a divoké lítání na nejlepším housovém mejdanu Zlínska! Nesmíš opět chybět!

Vstupné:
do 23h ve žlutém triku - holky FREE / kluci 60,-
po 23h ve žlutém triku - holky 60,- / kluci 80,-
Ostatní 99,-
Prvních 100 platících příchozích = CD Mix Free Fly od Dje Kossi!

Registruj se, sleduj podrobnosti na www.freefly.zlin.cz a získej další Free výhody v podobě CD mixu, dárečků, VIP a zvýhodněných vstupů na další mejdany!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016