PARTYINFO

 

PLASTIQUE EXTRA

Datum konání:
21.07.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Pascal H. & Rentboy (fanklub/antwerp, be), Tvyks & Vectif
Popis:
vstup 70 czk
 
 
Belgičtí Fanklub DJs hosty dalšího dílu Plastique Extra
 
 
Společenská událost jménem Plastique Extra pokračuje v sobotu 21.7. závěrečným dílem a vy by jste rozhodně neměli chybět, protože residenti Tvyks & Vectif nám připravili vrcholnou show. Tentokrát si jako hosty opět pozvali prověřenou dvojici z Belgie Fanklub DJs. Těšte se na hudební i módní výstřelky a zábavu až do rána ! Plastique miluje electro, new wave 80.let oděnou do moderního hávu, ale také kytarový zvuk new punku. Vše plné přitažlivých melodií a především skvělé nálady, která rozpumpuje každého v klubu Perpetuum.

www.plastique.cz
www.myspace.com/tvyks
www.myspace.com/vectif

Fanklub DJs (Antwerpen, Belgie)
Hlavní důvod, proč belgické DJské duo Pascal H. & Rentboy před dvěma lety začalo pořádat akce Fanklub, byl vcelku prostý. Chtěli mít svou vlastní noc, kde by mohli hrát svou oblíbenou muziku, lidem které rádi uvidí, v atmosféře jež by se dala vystihnout slovy "hlavně nenápadně". Cílem bylo vytvořit přijemné místo, kde by se setkávali spřízněné duše, mohli v klidu tančit, veselit se, promenádovat se, či jen prostě být (při tom). Kromě nich je rezidentkou akcí i DJka Cleo, velký prostor davají vizuálům a samozřejmně nemůžou chybět ani hosté, mezi nimiž se objevila jména Adam Sky, Jo Jo De Freq, Zu Browka International, Crazy Girl či Lo-Fi-Fnk.



Oba rezidenti krom Fanklubu hrají ob-měsíc v amsterdamském Studiu 80 a věhlasném ghentském podniku Culture Club. Poslední dobou zavítali na mnohé akce v Pařízi, Londýně či Berlíně. Pascal rád pouští velmi eklektickou směs zahrnující minimal, italo disco, new wave, acid, electro, industrial, darkwave, hi-nrg, zatímco Rentboy má v oblibě převážně electro, indierock, nineties a techhouse. Letos na podzim o nich vyšel profil v předním britském časopisu i-D, který dává prostor zajímavým a kreativním lidem již přes čtvrtstoletí. A perličkou na závěr budiž právě rodící se produkce pod jménem Mikado. Rozhodně se máme nač těšit.

www.myspace.com/fanklubdeejays
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016