PARTYINFO

 

KOPR STUFF

Datum konání:
27.07.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Mejla & Jiran (kopr crew), Koala
Popis:
vstup 30 czk
 
 
Jiřan, Mejla a Koala uvádí akci Kopr Stuff
 
 
Rozhodli jsme se uspořádat takovou menší oslavu 27.7. v klubu Perpetuum s odkazem na velmi populární mejdan Kopr, který se koná vždy pravidelně v letních měsících v překrásné lokalitě Vysočiny kousek od Telče (letos úspěšně proběhl v Nové Vsi u Třebíče). Historie Kopru se datuje od roku 2002, kdy poprvé partička house music nadšenců uspořádala na soukromém pozemku v obci Řídelov luxusní free open air fest pro hrstku kamarádů a spřízněných djs. Následně se brzy v dalších letech začali sjíždět na pravidelné free festy mnozí příznivci a protagonisté underground house music nejen z ČR, ale i ze zahraničí, především z Anglie.



Nezapomenutelnou atmosféru jedinečných mejdanů pod hvězdnou oblohou obstarávají pravidelně rezidenti akce Mejla, Jiřan, Vik, Nikky, Patrik, Fatty M, Koala, Javas, PC atd., za vydatné podpory sound systému Rugkutta (Lincoln UK), nebo Quadrant sound systému (Praha CZ, Nottingham UK), včetně mnoha dalších dj hostů z Brna i Prahy. Kdo má rád pohodovou atmosféru a dává přednost bližší verbální komunikaci s okolím v přátelském prostředí vstřícných jedinců, ten je srdečně zván na večírek Kopr Stuff v sobotu 27.7. 2007 do klubu Perpetuum ! Tam Vás uvítá KOPR sestava Jiřan, Mejla a Koala se svými vychytanými house, jackin a electro kousky, které stejně dobře fungují na open airu i v příjemném klubíku.

Na webových stránkách Kopru naleznete několik tematických DJ mixů a úžasné fotky z předešlých ročníků tohoto mejdanu. Ten letošní proběhl na novém místě a rozhodně se moc povedl. Dlaší díl potom zřejmě očekávejte koncem letního období. Mezi tím však máte možnost potkat protagonisty Kopru v Perpetuu.

www.kopr.info
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016