PARTYINFO

 

MUD BEATS

Datum konání:
28.07.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Taureen, Luis, Romano Porni
Popis:
vstup 30 czk
 
 
Mud Beats v brněnském Perpetuu
 
 
Přesně na polovinu prázdnin jsme pro Vás připravili tematický večírek Mud Beats, který má svou koncepcí příjemně spojit dohromady progressive, lehčí breakbeat a taky electro či minimal, aby tak vznikl zajímavý a pestrý hudební koktejl z moderního soundu. O správné nažhavení provozní teploty se postará zkušený matador Perpetuum Electronic crew, šaman a recesista Romano Porni, který je určitě tou pravou osobou pro uvedení tohoto mejdanu. Pozvání přijali též pánové z nedalekého okolí Brna DJs Taureen a Luis, které Vám nyní představujeme.

DJ Taureen
Pochází z Vyškova a djingu se věnuje již přes 14 let. Za tu dobu si měl možnost zahrát na různých akcích a v klubech po celé ČR, v Praze pak třeba po boku Duncana Forbese z legendární skupiny Spooky. V dřívější době vystupoval pod hlavičkou brněnského dj´s seskupení Family Circle, později v Olomouci pod Boca Juniors. Slyšet jste ho zejména mohli v dnes již neexistujícím klubu rovněž v Olomouci, Barumbě, kde byl dlouhou dobu rezidentem. Současný sound, který prezentuje se pohybuje na pomezí progressive houseu a progressive tranceu, okořeněný občas lehkým breakem. V Perpetuu jste se s ním mohli potkat naposled na vynikající kalbě Euphonic po boku DJů Vika a Loutky.



DJ Luis
Hraje své progressivní a tech-house sety pravidelně po celé ČR i v zahraničí a jeho rozpoložení za gramofony či Final Scratchem je plné energického rytmu s pestrými nájezdy. Po cestách ve Spojených Sátech, kde koketoval s tamní trance scénou a načerpal znovu sílu ke své vlastní zajímavé produkci, se kterou boduje už od samého počátku ranných devadesátých let, slaví mnoho úspěchů mezi protagonisty taneční hudby. Spolupráce s různými moravskými rádii a časopisem Bassline mu přinesla popularitu v mnoha městech tohoto regionu a rychle jej posouvá do popředí veškerého dění na scéně. V tomto roce 2007 připravuje Luis i svůj vlastní digital label, přičemž oslovil celou řadu zajímavých producentů a i on sám má pro nás připravené čerstvé pecky ze svého studia. Přejeme tedy mnoho úspěchů v produkování a těšíme se 28.7. na večírek v Perpetuu.

www.djluis.org
www.myspace.com/romanoporni
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016