PARTYINFO

 

OGI & BOSS CC

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Rožnov pod Radhoštěm - City Club
DJs:
Ogi (chorvatsko), Boss (sk) Hidys, Dark Cube, Westfales
Info:
http://www.antistatic.cz
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk
Line-up:
21:00 – 22:30 Westfales
22:30 – 24:00 Hidys
24:00 – 02:00 Boss
02:00 – 04:00 Ogi
04:00 – 05:00 Dark Cube
 
 
Rozhovor s DJem Bossem před techno akcí Ogi & Boss CC
 
 
Ahoj, za chvíli bude léto. Můžeš nám říct jaké bude to tvoje? Co plánuješ?

Zdar Dušan. Leto snáď bude plné slnka a všetky openair party, na ktoré sa chystám dopadnú na jednotku. Inak sa budem snažiť prežiť leto v kruhu známych a kamarátov. Je dosť pravdepodobné, že popri niektorom z hraní v zahraničí si spravím týždeň chill pri mori...

Tě znám Draku, jako techno Dj. Pokud se nepletu, tak techno Tě provázelo celou tvojí dj-skou kariérou. Proto se ptám co tě na tomto hudebním stylu tak přitahuje, co se ti na něm tolik líbí?

Techno, ktoré hráme, či už ja Dalo alebo Toky, je celú dobu odlišné od toho klasického techna, ktoré hrá drvivá večšina známych djs. Týmto štýlom som bol ovplyvnený a odvtedy ma stále priťahuje. Snažím sa tento štýl modelovať a prispôsobovať sebe a tým si ma stále udržuje. Vždy je čo vymýšlať, človek sa učí celý život..

Jakým směrem by ses rád hudebně v budoucnosti vyvíjel?

Chcel by som ísť viac do multižánrovej elektorniky ako takej. Už teraz mám za sebou niekoľko experimentov a myslím, že sa to dá počúvať. Treba tomu nechať čas, aby to správne vyzrelo a nikam to netlačiť. Taká je moja predstava o vývoji do budúcna, ale nie vždy je všetko tak ako chceme.

V Rožnově vystoupíš podruhé, jsi ikona Slovenské taneční scény, vystoupíš po boku legendární Chorvacké hvězdy OGI ho. Znáte se osobně?

S Ogim sa poznáme už velmi dlho, myslím že on bol jeden z mojich prvých kontaktov v Chorvátsku. Hral som na niekolkých jeho akciách a taktiež sme hrali velakrát spolu na party v Čechách takže sa poznáme dosť dobre. Už teraz sa teším ako spolu s Ogim zakalíme na bare.

Těšíš se na Rožnovské publikum?

Moje prvé vystúpenie v Rožnove ma velmi prekvapilo. Super klub, super sound, čo ja málo kedy poviem, a ľudia tam super žili ako si pamätám. Tento klub je priam predurčený na poriadnu klubovku, na ktorej sa dá navodiť správna energická a euforická party !

Co bys vzkázal všem váhajícím „klubérům“, proč by na tuto akci měli zavítat?


Ogi, Zvuk, Bar, rock’n’roll - tieto veci by ste si mali prísť do Rožnova určite vychutnať.

Jak se ti vůbec podařilo prosadit v dj-ské kariéře?

Táto otázka je velmi ťažká, lebo na ňu nie je priama odpoveď. Stále robím, čo ma baví a snažím sa to robiť na 100 percent. To, či sa presadíš alebo nie, je výsledkom tejto práce. Nech si z toho každý spraví svoj záver, ale myslím že je tým povedané všetko.

Tvé desky jsou plné různých motivů, čím se necháváš inspirovat? Co vkládáš do svých tracků a kde bereš tyto motivy?

No keby doska nemala žiadny motív asi by som ju ani nevydával. Inšpirácia častokrát príde úplne náhodne.. ide len o to počúvať a vedieť si vybrať.

Zajímalo by mě kam chodíš na své názvy tracků? Zajímá tě kdo je hraje?

Večšinou je to niečo, čo ma ako prvé napadne pri počutí toho či onoho traku. Vtedy niekedy vyliezajú naozaj velmi crazy názvy, na ktorých sa sám velmi smejem. Ale niečo natom bude.

Co říkáš na módní vlny v taneční hudbě? Necháš se ovlivnit nebo máš tu svou vlnu?

Toto je mimo mňa. Ja najradšej spomínam na časy, keď ľudia neriešili čo si oblečú, ale obliekli si to, v čom sa cítil najlepšie a išli do klubu alebo na party za hudbou a zabaviť sa. Neriešili žiadny dresscode.. o toto tu predsa vôbec nejde.

Kdy si naposled tancoval na party? Chodíš se na akce bavit nebo to bereš jako už jen z profesionálního pohledu?

Tancujem skoro pri každom svojom vystúpení.. vždy keď dohrám musím si prezliecť tričko lebo je úplne premočené. Aj keď chodím hrávať pomerne často, na každej akcii sa snažím precítiť svoj set a zahrať ho čo najtanečnejšie, takže sa pri tom bavím inak by to nebolo ono.

Teď otázka z jiného soudku. Povídá se: „Boss však není jen dobrý Dj a producent, ale ovládá i kulinářské dovednosti“. Jsi Draku dobrý kuchař? Když u tebe byli na návštěvě Dj Rush a Dj Bold tak si jim uvařil různé vegetariánské speciality. Co nám o této akci řekneš?

Myslím, že k tejto téme sa toho premlelo už vela, je to pravda, občas niečo uvarím, ale žeby som sa tým chcel chválit to uričite nie. Je to môj koníček a tým to hasne. Ja som rád, že ľudom chutí, čo uvarím a to je pre mňa to hlavné potešenie.

Teď otázka od Yasmy. Slavo, specifikuj slovo popiči

Yasmo ty si nedáš pokoj!

Dík za rozhovor a uvidíme se v Rožnově Čest Dussan

Nie je zač a teším sa 7.7 city club!
 
Chorvatský DJ Ogi míří začátkem července do Rožnova pod Radhoštěm

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016