PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT - BIRTHDAY TOUR

Datum konání:
06.07.2007 - pátek
Místo konání:
Zvolen - Ministry of Fun
DJs:
Quintin (nl), Bon Finix
Info:
http://www.myspace.com...
 
 
Kick da Night - Birthday Tour s Bon Finixem a Quintinem
 
 
U příležitosti narozenin DJe Bon Finixe, vyrazí s jeho residentní party Kick da Night na třídenní oslavu. Jako hlavního hosta pozval dobře znamého holandského DJe Quintina, který mimochodem také slaví jeho narozeniny. Státní svátky v prvním týdnu července nabízejí možnost uspořádat párty i ve všedních dnech, a tak je první akce naplánovaná na středu 4. 7. v mosteckém klubu Duplex. Ve čtvrtek se oslava přesune do libereckého Liquidu a konečná zastávka Kick da Night bude v pátek, až o několik stovek kilometrů dál, v sousedním Slovensku v klubu Ministry of Fun.



Quintin se stal známým v Čechách díky jeho vystoupení na Tiesto CEE Tour v Praze, kde jeho energický trance set vyvolal kladné reakce, a tak tu ze dne na den získal mnoho fanoušků. V Holandsku vyhrál o pár let dříve velmi ceněnou DJskou soutěž „Twix Talent Award“ pořádanou největší holandskou promotérskou skupinou ID&T, která mu umožnila vystoupení na prestižních holandských mega-akcích jako Innercity, Trance Energy, Beachbop, Sensation Black a Mysteryland. V současné době se kromě trance music věnuje především stylu electro house, je residentním DJem kontroverzní párty Ex-pornostar, která se koná pravidelně v Amsterdamu a tráví nejvíce svého času ve studiu nad jeho produkcí.



Resident téhle sériové párty čecho-kypřan Bon Finix je jeden z nejobsazovanějších DJů v Česku. Na jeho seznamu klubů, kde figuruje jako resident, jsou seřazené přední pražské kluby Mecca, Roxy, nebo Studio 54, a s jeho residentní párty Kick da Night objíždí kluby po celé republice. Během posledních pár měsíců měl příležitost zahrát vedle hvězd jako Marco V, Marcus Schulz, Sébastien Léger nebo Ian Carey a vydal se mnohokrát za hranice do klubů v Polsku, v Rakousku nebo v Anglii.

Přijďte popřát hlavním aktérům Kick da Night- Birthday Tour a dárek dostanete vy! Na prvních 50 návštěvníků čeká dárek v podobě CD namixovaného od Quintina nebo Bon Finixe. Nemůžete chybět. Vždyť to znáte, narozeninové oslavy jsou vždycky ty nejdivočejší :)

Více informací:
www.myspace.com/KICKdaNIGHT
www.duplexmost.cz
www.volny.cz/liquid
www.ministry.sk

Kick da Night kalendář:
04.07.  K-da-N Birthday Tour @ Duplex, Most CZ
05.07.  K-da-N Birthday Tour @ Liquid, Liberec CZ
06.07.  K-da-N Birthday Tour @ Minstry of Fun, Zvolen SK
25.08.  K-da-N @ PH+, Plzeň CZ
12.10.  K-da-N Stage @ Millenium II - Abaton, Praha CZ
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016