PARTYINFO

 

INNER SPACE

Datum konání:
13.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Ya Neck (touchthejungle.net), Mushroom (touchthejungle.net), Rudeboy (shadowbox.cz), Danoo (vodkaredbull), Kamcza & Marthyx (stepforward.cz)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20:00 - 21:00 Danoo
21:00 - 23:00 Kamcza & Marthyx
23:00 - 00:00 Rudeboy
00:00 - 02:00 Ya Neck & Mushroom
02:00 - ??:?? b?b all djs
 
 
Další pokračování klubovky Inner Space v Café Touster
 
 
Další pokračování párty Inner Space v prostorách pražského klubu Touster již klepe na dveře, uskuteční se 13. července, s podtitulem „Touch The Jungle“. Jako hosté totiž přijedou djs Ya Neck a Mushroom ze slánského uskupení, nesoucího právě tento název. Co určitě zahrají a co naopak určitě ne, trochu napoví přímo jejich stránky. To však není ani zdaleka vše - své premiérové vystoupení v pražských klubech si odbude nadějný mladý producent Danoo, od kterého můžete čekat více než malé množství originálního a ještě nevydaného materiálu! Danoo již má za sebou několik digitálních releasů, jeho tracky jsou plné kvalitního liquid funku a proto doporučujeme si jeho exkluzivní vystoupení nenechat ujít! Dále vystoupí rezidentní DJ noci Inner Space, shadowboxí Rudeboy, čerstvý vítěz soutěže o nejlepší set pro festival s Edem Rushem a dvojka Stepforward DJs, KamCZa a Marthyx. To vše v tradičním čase 20:00, s tradiční cenou 0,- a v tradičně pohodovém prostředí klubu Touster. Těšíme se na vás!

Profil – Danoo
Poděbradský producent Danoo o sobě dává stále více a více vědět. Poprvé se k rozlámaným beatům dostal v roce 2003, když naladil vlny Rádia 1, kde zrovna běžel pořad Shadowbox. S produkcí drum’n'bassu začal v roce 2005, založením dvoučlenného projektu Digital Dawn, na kterém se podílí společně s Wencou. V červenci 2006 vytvořili Digital Dawn demo, které pojmenovali Million Colours, díky němuž se dostali do podvědomí posluchačů a byli pozváni na rozhovor pořadu Inklubator na Rádiu 1. V lednu 2007 vydává Danoo digitálně svůj track Who Loves Summer na českém labelu VodkaRedbull records a o dva měsíce později track s názvem Make a Wish na tom samém labelu. V květnu roku 2007 si producent a majitel labelu Basswerk, Greenman, vybírá track s názvem Different Touch, který vyjde do konce roku 2007 na CD kompilaci a taktéž se objevuje v Greenmanově červnové top 10 na pátém místě. V tuto chvíli jsou pro rok 2007 plánovány dva releasy. První je remix tracku Voyager pro mladého, teprv šestnáctiletého, ostraváka Andelse. Tento track si vybral americký digitální label Flight recordings. Další by měl být track s názvem Another Try, kterému poskytl vokály americký MC Turner - ten se objeví opět na VodkaRedbullu. I přes relativně krátkou dobu jsou Danoo-vy tracky ke slyšení v setech mnoha DJs, mimo jiné můžeme jmenovat jména jako The Greenman, Mikra, Oliver Farhurst, Rudeboy, Nitropank, Glide nebo Marthyx.

Ukázky tvorby najdete na Danoo-ově Myspace.

Stáhněte si:
Danoo – Czech Tracks Mix 2 - zde
Danoo – Make A Wish Clip - zde
Danoo – Different Touch Clip - zde
Rudeboy – May 2007 Mix - zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016