PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
27.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Eddie Sender, Rewis, Yan Dark, Tedeas
Popis:
vstup zdarma
 
 
Slovenský producent Eddie Sender zahraje v Pekelným Baru
 
 
V sobotu 27.07. se na Vás chystá akce plná silných hudebních prožitků a dojmů – v klubu Pekelnej Bar na Andělu (Na bělidle 436/38) se totiž koná akce Impress plná rozmanitých zvuků stylů electro, progressive a trance, kde jako speciální host vystoupí slovenský dj a producent Eddie Sender.

Eddie Sender odstartoval svoji kariéru remixem skladby Pilgrim (2006), ktorou zahrál ve svém pořadu A State Of Trance sám Armin Van Buuren. Dalším z řady úspěšných skladeb byl singl One Day In Moscow který se v Arminově ASOTu oběvil hned dvakrát. Eddie má na svém kontě řadu skladeb a producentských úspěchů a v současné době připravuje vlastní show na rádiu Afterhours.fm s názvem Transender.

Rewis (rewis.eu), mladý dj který zasvětil život taneční hudbě není na klubové scéně žádným nováčkem, stále častěji se objevuje v line-upech na prestižních akcích a během své kariéry si zahrál po boku takových jmen jako je např. Westbam, Tomáš Haverlik, Orbith, Michael Burian, Michael C, Lay Dee Jane a mnoho dalších.



Další kdo si na Vás chystá dávku plnou barvitých zvuků a tónů jsou djové Mark Airman a Mata C z projektu MATAMAR (matamar.com) pořádající pravidelnou a stále úspěšnější noc Language of Trance, kteří přes svoji krátkou dobu působnosti zaznamenali řadu úspěchů na djském poli mezi které patří např. 3. místo v kategorii ´Objev roku´ v anketě O2 Dance Music Awards.

V neposlední řadě se zde také představí mladý a talentovaný dj a producent Tadeas (djtadeas.com), který se již delší dobu aktivně věnuje produkci a v současné době jedná s několika zahraničními labely o vydání svého prvního singlu. Line up Doplní také dj pohybující se ve vodách stylů house a hardtrance a to Yan Dark. Takže pokud si chcete odnést ten správný hudební zážitek uprostřed prázdnin tak zavítejte do klubu Pekelnej Bar – Vstup je zdarma! Těšíme se naslyšenou.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016