PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT

Datum konání:
02.08.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - parník Odra
DJs:
Tazz, Bo.Dan, Strongee, Zissou, Mr.Cookie
Popis:
parník vyplouvá v 19:00 od náplavky u Palackého nábřeží, vstup 150 czk
 
 
Sheexy Boat vyplouvá již tento čtvrtek
Chateau Rouge uvádí novou klubovku Sheexy House
 
 
Chateau Rouge vás zve na zřejmě jediný houseový mejdan na parníku během tohoto léta s názvem Sheexy Boat! Na kapitánském djském můstku se během plavby vystřídají djs Tazz, Bo.Dan, Strongee, Zissou a Mr.Cookie, kteří budou držet směr v rytmech elektro&progressive house. Parník vyplouvá 2.8.2007 v 19:00 od náplavky u Palackého nábřeží, kde hledejte pomalovanou loď se jménem Odra. Naše trasa bude do Vraného a zpět do Prahy, kde bude v 23:30 zastávka. Poté se do 1:00 budeme plavit mezi pražskými mosty. Tím to však nekončí...

Po přistání se pokračuje na houseboatu U Bukanýra až do ranních hodin. Tato plavba je narozeninovou misí pro oslavence Pavla, Jindru, Honzu a Davida, a také startovací párty nové pravidelné noci Sheexy House v klubu Chateau Rouge. Rezidentury tohoto večera se ujme ostřílená dvojice djs TAZZ (ProgressiveSession.net) a Bo.Dan (Roxy Prague), a její první konání na pevnině proběhne již 10.8.2007.

Vstup na parník je 150,-Kč a lístky si můžete zakoupit v předprodeji v Chateau Rouge na horním baru. Buďte rychlí, kapacita parníku je omezena na 200 míst!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016