PARTYINFO

 

BAHNO

Datum konání:
21.07.2007 - sobota
Místo konání:
Stěbořice - Starý lom
DJs:
Dope Food, Karn Evil (uk), Mc Bakera, Kmín, Wenia, Garnie-C, Fazol, Majal, Smario, Mc Corehard
Popis:
info tel: 603746977
 
 
Informace o pátém ročníku moravského festivalu Bahno
Na víkend 20.7 až 22.7.2007 je pro vás připraven 5. ročník open air festiválku "Bahno" Jako loni na začátku prázdnin je místo konání akce Starý lom ve Stěbořicích, tedy hned u Opavy. Více informací o sympatické akci v článku.
 
Na víkend 20.7 až 22.7.2007 je pro vás připraven 5. ročník OPEN AIR festiválku "BAHNO" Jako loni na začátku prázdnin je místo konání akce STARÝ LOM ve STĚBOŘICÍCH, které pro ty co tam ještě nezavítali jsou vzdálené 5 km od Opavy. Dostanete se tam v Opavě po Krnovské ulici,na konci Krnovské ulice je kruháč, na něm se dáte doleva na Stěbořice, ve Stěbořicích na konci obce v kopci odbočit doleva na Jezdkovice a po 1km za mostem odbočit u šipky BAHNO doprava! Kdo netrefí, ať volá na tel. 603746977.

Páteční večer 20.7.2007 má podnázev ELECTRICA NIGHT a navazuje na sérii úspěšných akcí v klubu MRKEV. Můžete se těšit na našlapaný ELECTRO/TECH.HOUSE. Pozváni na letošní BAHNO electrica night přijali tito djs. Jako hlavní hvězda pátečního večera je jeden z TOP tech/houseových dj´s rodák z Nottinghamu legendární dj CHRIS SADLER (www.chrissadler.com). Druhý významný host je jeden z nejdéle hrajících dj´s v ČR a je jim dj AIRTO (www.myspace.com/djairto).



Dále se na akci představí moje maličkost čili dj TOMMY (ZODIAC, SK4, ELECTRICA, BAHNO). Za PLAYA CREW to bude to nejlepší co playa crew nabízí dj KANGOORA. Poslední zástupce electro/tech.housu je skvělý chlapík a super dj, který rozjíždí svoji novou noc LA MUSIQUE v klubu FABRIC. Dj DANNY MAY (LA MUSIQUE, FABRIC). Za místní dj´s to budou PEET a TOTAL PATH.

V sobotu přes den se bude hrát všechno,mají dorazit kluci z DOPE FOOD a zahrají breaky/house/techno atd. a připraví vás na sobotní večer, který má podnázev ENERGI BEAKZ/DRUM NIGHT. A kdo že se představí v sobotu 21.7.2007 na "BAHNO energi breakz/drum night" Hlavní tahoun večera je 26letý raver, dj, promotér a producent z Southamptonu KARN EVIL (UK). Na poli djingu se pohybuje více než 5let. Z počátku byl ovlivněn ravem a hard housovou muzikou, ale postupně se dostává k drumandbassu a u něj zůstává až dodnes. Z jeho fotek lze poznat jeho vášeň k tetování a filmy o Hanibalovi Lecterovi. Jak má John B založenou image na 80tých letech a electru, tak Karn Evil je jeho pravým opakem a nikdy si na své hraní nezapomíná vzít památnou masku H.Lectera. Ve svých maximálně propracovaných setech preferuje tvrdou odnož dnb, jump upu, ale někdy se nechá strhnout davem a zahraje vyložený hit. Doufejme, že i u nás.



Zahrál si po boku takových velikánů jako: Andy C, Ed Rush, Brockie, Nicky Blackmarket, Mampi Swift, Simon Bassline Smith, Friction, Hazard, Tc, Bad Company Uk, Universal Project, Shimon, Randall, Loxy a Ink,Total Science atd. a během setu jej doplňovali mcs jako Skibadee, Fun, Eksman & SP:Mc, Skydro, Greenie atd. Avšak jeho rezidentními mcs jsou Ratta a Baker, který se objeví po jeho boku i u nás. Od roku 2005 produkuje vlastní party Critical Damage. Je také členem Paradox crew a Late Licence Records. Šílený týpek s ještě šílenější vizáží a dorazi k nám až z daleké ANGLIE. Dj KARN EVIL (www.myspace.com/djkarnevil) a doveze si sebou i MC BAKERA (UK).

Za ostravskou agenturu EXTDUST se představí break/beatový mág a moderátor fatalterroru na rádiu helax dj KMÍN (EXTDUST, FATALTERROR). Pekelně dobrý set ze tří gramců předvede dj WENIA (MESSAROSH REC., EXTDUST) - 3dex set. Už loni se za havířovskou D.n.B. stáj ukázal na BAHNĚ a jeho ranní set byl vynikající, tak proto dostane prostor i letos dj GARNIE-C (GOOD VIBRATIONS). Z Prahy k nám dorazí organizátor středečních OPC akcí na house boatu BUKANÝR a zahraje 100% breakbeat dj FAZOL (KUNDYRÁD). Opavská mladá krev plná energie, dj kterého není třeba dlouze představovat dj MAJAL (MRKEV). Dále pak dj SMARIO (MKTBROS.ORG) + MC COREHARD (MKTBROS.ORG).

Určitě si všichni příjdou na své,v areálu na vás čeka CIRKUSOVÉ ŠAPITO takže nezmoknem, skvělý a plně zásobený bar MRKEV, stánek s grilovanými a jinými pochutinami,našlapaný zvuk B52, GoBolight, projection, fotbálky, parking a stanování v areálu! Letos to bude už podruhé co na BAHNĚ, budou dva rozdílné večery, které se věnují aktuálním hudebním stylům, tak nezklamte a doražte v hojném počtu podpořit tuto SuppééérrKallllbuuu! Hlavnímy partnery akce jsou JIMBEAM, SEMTEX, HELAX rádio, ENERGI sport. SOUTĚŽE BUDOU PROBÍHAT NA RÁDIU HELAX.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016