PARTYINFO

 

BON TRIP - BIRTHDAY SESSION

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
San (nl), Bon Finix, Tripmain
 
 
Bon Trip - Birthday Session s holandským DJem Sanem
 
 
DJské duo Bon Finix a Tripmain a jejich projekt Bon Trip slaví narozeniny. Jako hlavní host přijede popřát a zahrát holandský DJ San. Přesně před rokem se konala první Bon Trip párty jako narozeninová oslava hlavních aktérů. Spolupráce Bon Finixe a Tripmaina se vyvinula do DJ teamu vystupujícího pod jménem Bon Trip, a tak se od té doby objevují „bok po boku“ na různých akcích po celé České republice a Slovensku. Mezi významné akce, na kterých během posledního roku vystoupili, patří mimo jiné Combi:nations World Tour a Sensation White Warm-up. V současnosti se párty Bon Trip koná každý druhý měsíc v klubu Celnice, kde se v sobotu 7. 7. uskuteční slavnostní díl s podtitulem Birthday Session.

Pozvání přijal v Česku dobře znamý, holandský DJ San. Vystoupil u nás už mnohokrát na mega-akcích jako Transmission, TDK Timewarp, Combi:nations nebo Mácháč. Jeho vlastní namixované CD pro Transmission vyšlo jako příloha k říjnovému XMAGu. Kromě pravidelných leteckých cest za hraním v klubech po celém světě, San neustále usilovně pracuje na jeho vlastní produkci. Jeho nejnovější skladba „Dreamweaver“ se nedávno objevila na prvním místě v trance žebříčku amerického tanečního časopisu Bigshot Mag. Na labelu Fektive mu v nejbližší době vyjde další single „Deja Vu“, podpořený remixy od Marca V a M.I.K.E. San se na párty Bon Trip Sessions předvede ve speciálním progressive electro setu.

San, Bon Trip a narozeninové šílenství na vás budou čekat v Celnici v den s magickým datem 07.07.07. Jste srdečně zváni!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016