PARTYINFO

 

TRANCEGATE

Datum konání:
07.07.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Petr Holman, Dejff, Mr.Pole, Techpower
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 00:00 Dejff
00:00 - 02:00 Petr Holman
02:00 - 03:30 Mr. Pole
03:30 - 05:00 Techpower
 
 
Trancegate party v Pekelným Baru na Smíchově
 
 
Ahojky, Je před námi nezvykle dlouhý víkend a tady je jedna z možností, kam se jít pobavit: Zvu tě v sobotu 7. července večer do Pekelného baru (Na bělidle 38, Praha 5 -  Smíchov) na party TRANCEGATE. Bude to hudebně hodně pestrá noc – od progressive přes trance až po tech-trance. Jako první se za gramofony objeví dj DejFF, který bude mít s sebou asi nejvíc desek ve stylu progressive a postará se o prima rozjezd. DejFFa vystřídá DJ Petr Holman, který je v našich zeměpisných šířkách už po několik let takřka synonymem pro trance v mnoha jeho podobách. V poslední době jsou jeho sety rychlejší a dynamičtější a rád střídá klasické tranceovky s našlapanějšími tech-tranceovými, progressive nebo dokonce techno tracky. Závěr party pak bude vyhrazen dvěma zajímavým talentům.

Plzenský Mr.Pole už několikrát příjemně překvapil, nelpí na jednom žánru, ale jak sám říká, set v jeho podání musí mít štávu a musí „odsejpat“. Muzika je pro něj velký koníček. V životě má ale jinou, velmi zajímavou a ve světě taneční hudby neobvyklou prioritu: závodně se věnuje lehké atletice – skoku o tyči!!! Atleta za gramci vystřídá další z generace nastupujících mladíků, dj Techpower. Má za sebou tříleté účinkování v elektrometalové kapele a dnes za gramofony rád mixuje tracky se svými loopy, kterých neustále přibývá, a dává tím tak svým setům tvář a atmosféru přesně podle svých představ.
To vše se bude dít ve velmi příjemném prostředí klubu Pekelnej bar s výbornou akustikou, skvělým zvukem a neméně dobrou obsluhou. A to všechno bez vstupného!!!!

Těším se na vás na všechny, kteří si najdete čas a do Pekelnýho baru přijdete a věřím, že vám připravíme opravdu zábavnou noc.

www.petrholman.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016