PARTYINFO

 

BOCA CHICA

Datum konání:
20.07.2007 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Lucas Hulan (nightphunk rec./roxy), Sense (myspace.com/sensecz), Maria.N
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
djsense@seznam.cz
Line-up:
23:00 - 00:30 Maria.N
00:30 - 02:00 Sense
02:00 - 03:30 Lucas Hulan
 
 
Prázdninové vydání Boca Chica s Lucasem Hulanem v klubu Event
 
 
Na prázdninový pátek 20. července je pro Vás v klubu Event v Hradci Králové připraveno další vydání house večírku Boca Chica. Tentokrát přijede zahrát pražský DJ a producent Lucas Hulan z Roxy bookingu a lineup doplní residenti Eventu Sense & Maria.n.

Lucas Hulan se pohybuje na české taneční scéně pěknou řádu let. Za tu dobu se nemalým dílem zasloužil o rozvoj české taneční scény a počátky jeho hraní se datují od roku 96, kdy vystupoval společně s dnes již dobře známým a dříve houseovým DJ-jem Sidecarem v klubech XT3 a Punto Azul, později také v Paláci Akropolis, Radosti FX. Zlom v jeho DJ-ské kariéře přišel v roce 1998, kdy byl přijat do nyní legendárního seskupení Roxydust, které měli na starosti DJs Loutka a Petr Hošek. Díky Roxydustu hrál na takových parties jako byly Shake, Batrave, 7:33, Saladas atd.

Lucas Hulan patří v současné době mezi top české houseové DJs, hrál a hraje ve většině českých klubech, na všech důležitých letních festivalech Creamfields, Summer Of Love, Mácháč, LPC a na větších outdoorových parties. V zahraničí jste ho mohli slyšet například v Polsku, Švédsku, Londýně a také často vystupuje u našich sousedů na Slovensku. Dlouhou dobu spolupracoval se zpěvačkou Charie One (Wubble-U, uk), která ho doprovázela svým zpěvem a se kterou by rád do budoucna produkoval nějaký track. V Polsku je bookován agenturou Fantomas. V Čechách ho zastupuje Roxy, zde má také svoje residentní noci Futuresoundz a Nightphunk, kde vystoupili například Omid Aka 16B, Phill Hartnoll from Orbital, James Zabiela, Jim Felli, The Littlemen, Da Sunlounge, Kinky Movement, atd.

www.lucashulan.com
www.myspace.com/lucashulan
www.myspace.com/nightphunk
www.myspace.com/sensecz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016