PARTYINFO

 

FESTIVÁLEK 2007

Datum konání:
28.07.2007 - sobota
Místo konání:
Slavičín - open air
DJs:
Rawall, Karel, Necro, Vencza, Send, Josef Sedloň, Plastic Pippo (uk), Pete Daemon (uk), Jerry, Ulrich Schneider (sk), Sidewinder, Rusty Fox, Ian Fuzzy, Martini, Papioil, Juris, Siki, Nelud, Johny F., Koogi, Yukimura & Mc Amdiez , Smote (sk), Kubo (sk), Marcco, Trifid & AKA aka Covert Operations, Mooka, Valoa & ByYno, Casper, Soldik, Mercur, Matcheck, Pawouk, Undermedia Crew, Golly, UfO, Kotlyk, Spool, Parabot, Kumite, Romitronic
Live:
Korai Orom (hu), Trottel Stereo Dream Experience (hu), Do Androids Dream Of Electric Sheep (lux), Lo.Dep (be), Shredder (be), Loser Superhero (fr/sp), Plastica (ru/fr), Rumburax (sk), Sunshine, Lety Mimo, Fast Food Orchestra, Landmine Spring, Bullerbyne, Nessldorf, Gentelmas Club, Lus3, 5th April, Photolab, Negero, Charlie Sthrait, Los Perdidos, 2vJednom, Six Degres Of Separation, Era Drum Kru (sk) & Mc Tweety Twizta, Cosmopunk, U-Prag, Wotienke & Band, Nironic (usa), Pio Squad, Tewu (pl), Khomator, Vabank, Zlomený Pez, Papashmango
Info:
http://www.festivalek.cz
 
 
Moravský Festiválek 2007 se uskuteční koncem července
 
 
I letos se můžete těšit na Festiválek, menší hudební festival na východní Moravě nedaleko Luhačovic, který však neskrývá velké ambice. Ty se ale netýkají jen věcí, které jsme si časem zvykli na podobných akcích vídat (jako jsou divadla, projekce, různé soutěže a sportovní klání, fotbálky atd.) a tvoří spíš omáčku kolem. Těšit se můžete hlavně na kvalitní hudební produkci, která pro vás bude opět připravena na třech pódiích a stoprocentně si v ní vybere každý. Letos bude na Festiválku navíc i slavnostní atmosféra, protože oslaví své desáté narozeniny. No a jako dárek berte, že poprvé potrvá tři dny. Vypravit se na něj můžete tak už ve čtvrtek 26. července a program potrvá do ranních hodin soboty 28. července. A na co lákavého se v programu můžete těšit?



Hlavní pódium opět ovládnou živé kapely, letos však pořadatelé přislíbili opravdu chutné menu, jehož hlavní chod tvoří lákaví zahraniční hosté. A že jich je požehnaně! Čekejte vyslance maďarské psychedelie Korai Öröm i jejich krajany Trottel Stereo Dream Experience, španělsko-francouzské trio Loser Superhero, indie experimtátory Plastica ve francouzko-ruském složení, z Belgie zavítají hard-coreáři Lo.Dep a nekompromisní Shredder, a pod kyberpunkovým názvem Od Androids Dream Of Electric Sheep čekejte zástupce luxemburské undergroundové scény. Neochuzeni však nezůstanou ani fanoušci domácích kapel. Těšte se třeba na Sunshine, space punkery Lety Mimo, strakonické Landmine Spring, pro příznivce ska zahrají Fast Food Orchestra a Gentleman´s Club, a připravena bude i trocha elektroniky a industriálu v podání formací Bullerbyne a Nesslesdorf.

Další pódium bude mít pod palcem opět agentura JZD promotion, díky čemuž zde uslyšíte směs techna, housu a electra, s tím že jeden večer bude opět vyhrazen fanouškům hip-hopu. I zde vás čekají lákavá jména nejen ze zahraničí. Z ostrovů spojeného království dorazí djs Plastic Pipo a Pete Daemon, plus české stálice mr. Apokalypsa Jerry a nestárnoucí eklektik Josef Sedloň v doprovodu bongisty Car-L. Hip hopoví fanoušci jistě ocení v čechách žijícího rodáka z Bronxu Nironica, polské trio Tewu či band Pio Squad, který se zde představí s materiálem z novinkového alba.



I třetí Pohon stage bude balancovat na pomezí žánrů. Samozřejmě se však zaměří hlavně na zlomenou část elektroniky jako drum´n´bass, breakbeat či downtempo, ale očekávat můžete i ethno a valašskou cimbálovku! Energickou show zaručují jak slovenští Ear Drum Kru (ti zde navíc vystoupí společně s mc Tweety Twiztou), pozadu ale určitě nezůstanou ani další dva bandy hrající elektroniku naživo, U-Prag a Cosmopunk. Z djs na vás čeká pionýr českého drum´n´bassu Koogi, slovenský producent Smote zde vystoupí ve společném setu s neméně nadaným Kubem, hudebního chameleona Yukimuru zas doprovodí alžírský mc Amdiez, djs AKA a Trifid zde zas představí svůj nový projekt Covert Operations (tedy ultimátní battle ze čtyř gramců) a po roce zde zavítá i vyslanec brněnského breakbeatu Marcco.



Další jména účinkujících spolu s jejich profily najdete na stránkách www.festivalek.cz. Tam je i další důležité info o festivalu a hlavně podrobná mapa jak se na místo konání v pohodě dostat. Vstupné činí na všechny 3 dny 450,- / 2 dny 400,- / 1 den 300,- kč. Kempování je zajištěno v kempu, který se nachází přímo v areálu festivalu a stan si zde můžete postavit zdarma.

FESTIVÁLEK ´07 - "Ulámbátar Festival City"
Rudimov u Slavičína
čt 26.7. - so 28.7.2007
mapa a more info na: www.festivalek.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016