PARTYINFO

 

NAROZDRŤ

Datum konání:
20.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Reznyk & Dialect aka Padrť, Touchwood, Igraczech, Subgate
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Narozeninová akce Narozdrť v žižkovském klubu Anubis
 
 
Hlavními hosty narozeninové akce Narozdrť jsou zástupci labelu Kaktus Recordings. Dj TOUCHWOOD nebo také STONEDHIGH je stálicí elektronické scény. Na webu www.stonedgroove.com je možné stáhnout spoustu jeho vlastních skladeb, mimo jiné řadu velmi povedených remixù tracků např. od Tata Bojs, Juanita Juarez, Floex, Ecstasy of St. Theresa atd.

Dalším zástupcem Kaktus Rec. je Dj IGRACZECH. Jeho web najdete na www.syxra.cz. Podobně jako Touchwood nabízí i Igraczech k poslechu řadu velmi kvalitních skladeb. Tak je tomu i u jeho nového alba Nothingness of Existence, které se Igraczech rozhodl distribuovat zdarma.

Další host je Dj SUBGATE. S gramofony si hraje již pěknou řádku let. V roce 2004 byl rezidentem party Protected, na které vystupoval spolu s DJ´s jako jsou Lucca, Agent, Pavel Krejdl, Daho a Ginger. atd. V současné době vystupuje pod severočeským bookingem Dynamic line, jehož členem je od roku 2003. Spolupořádal několik akcí v pražském klubu Cross a v současné době se podílí na pořádání parties Shotgun a festivalù Shotgun Euro.

Směsice zvuků, naprosto neodpovídající ničemu, co by se dalo nazvat hlavním proudem v současné techno hudbě. Projekt PADRŤ aka DJs Reznyk a Dialect pražští Murderboys, duo, které funguje na naší scéně už nějakou dobu, na bázi Djingu v kombinaci s virtuálním studiem.Tito chlapíci chrlí jeden track za druhým, vše precizně smícháno do komplexní valící se hmoty. Opravdu tvrdé techno v podání těch nejpovolanějších.

Dialect používá jak nové trendy, tak starší, zaběhnuté slovní hříčky. Reznyk s sebou přinese spousty knížek různých žánrů, nálad a hned začne Dialectovi skákat do řeči. K jejich rozhovoru se dají přiřadit synonyma pestrost, náladovost, živelnost a čtivost. Zazní slova jak veselá, tak ponurá a člověk neví, jaká nálada bude následovat za chvíli, ale může očekávat, že půjde o modlitby, chorály, básně a hlavně kázání. www.rbcn.wz.cz

Hodně štěstí a zdraví Řezníku.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016