PARTYINFO

 

PURE PLATINUM - MUSIC IN THE PARK AFTER PARTY

Datum konání:
28.07.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Omar & Abdul 52 (platinum soul djs), Moses Shaggy (live vocal), Bozhidar
Info:
http://www.starmixparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup 190/290 czk, pro držitele vstupenek na festival Music in the Park zdarma
 
 
Oficiální after party Lauryn Hill již tuto sobotu
Nová R&B noc Platinum Soul proběhne koncem měsíce v River Clubu
 
 
River Club připravil novou luxusní glamorous noc - Pure Platinum, která slibuje novou éru R&B zábavy: R&B, jako hudební žánr, se skrze popularizaci masovými médii již dávno vymanil z ponurého prostředí ovládaného gangstery, sociální nerovnoprávnosti a kritiky. Z písniček v rytmu R&B se stává novodobá stylová POP music s rekordním prodejem a sledovaností a právě ta je hudební a stylový základ Pure Platinum konceptu.

Hudební koncept zastřešuje nejvlivnější DJské uskupení v Čechách „Platinum Soul DJs“, což je DJ Omar a DJ Abdul 52, tvůrci populárního pořadu Platinum Soul Top 20 na rádiu Spin. Další novinkou bude mladý talentovaný DJ Bozhidar. Stoupající vlny zábavy a fascinace v průběhu noci bude dotvářet neustálý proud výjimečných vystoupení špičkových performerů, zpěváků a instrumentalistů.



Pro nostalgicky naladěné hosty bude připravena druhá venkovní stage s názvem „R&B Classics Stage“ přímo na břehu Vltavy, kde se dobře pobavíte s největšími hity 80. a 90. let. Pure Platinum je šampaňské a jahody, podpatky a nalakované nehty, diamonds and pearls!

DJ Omar
DJ Omar objevil svou lásku k hudbě v ranném věku a po několika letech sbírání hudby se logicky stal DJem. Omar vždy tíhnul k hiphopu, nebál se však experimentovat i s jinými styly jako jungle, house a 2 Step. Poprvé naživo začal hrát v Londýně a to hlavně v londýnském rádiu Freak FM. Na konci roku 1999 se odstěhoval do Prahy a vrátil se k RnB. Po té, co si získal dobré jméno hraním ve vyhlášených pražských klubech jako Roxy, Radost FX, Mecca, Karlovy Lázně a na Hip-Hop Kempu před 10.000 lidmi, dostal šanci předvést se i před publikem v Polsku, Rakousku a Itálii. V roce 2003 týdenní dvouhodinový pořad na radiu Deejay společně s Djem Abdul52 v show BACKSPIN. Ten se brzy stal leaderem mezi pořady svého druhu. Poslechovost se vyšplhala až na neuvěřitelných 20.000 posluhačů. Mezi jejich hosty patří i mezinárodní ikony De La Soul (USA), Soul 2 Soul (UK), Doom Man (UK), DJ Slim Jim (Irsko), Viennesse Voodoo (AT) a z českých a slovenských jsou to: Kontrafakt, DJ Wich, DJ Trafik, PSH, Supercrooo a mnoho dalších. Na začátku roku 2006 končí pořad Backspin a Omar a Abdul se stěhují do rádia Wave (Český Rozhlas 4). Vzniká tak nový projekt Platinum Soul (www.platinumsoul.biz). V květnu 2006 DJ Omar vydává 75 minutový mix CD ve spolupráci z Jim Beam Music, který obsahuje neuvěřitelných 43 skladeb. Je to první mix CD svého druhu v ČR, který kombinací rychlých mixů a svojí pestrostí nasazuje laťku o několik stupňů výš. Další mix CD spatřil světlo světa v půli srpna. Momentalně Omar moderuje 2 shows na rádiu Spin s Abdulem 52 - Platinum Soul Show a jedinou Hip Hop a R&B hitparádu v Českém éteru, Platinum Soul Top 20.

DJ Abdul 52
NESTOR je jedním z otců zakladatelů české hiphop komunity. Více než 15 let na scéně, DJ, MC, moderátor, hiphop show Platinum Soul Top 20 na rádiu Spin. Šéfredaktor magazínu Street - Urban , majitel hiphop a RnB serveru Boombap.Cz je všeobecně respektovaná osoba na hiphop scéně a  velký fanoušek muziky. Mezi jeho domény patří hudební novinky, které přináší do klubů a éteru. Specialista na Reggaeton, Latino Hiphop, South Party, Snap Music a RnB. Jeho server Boombap.Cz je základní hybnou silou na české hiphop a RnB scéně.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016