PARTYINFO

 

PURE PLATINUM - MUSIC IN THE PARK AFTER PARTY

Datum konání:
28.07.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Omar & Abdul 52 (platinum soul djs), Moses Shaggy (live vocal), Bozhidar
Info:
http://www.starmixparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup 190/290 czk, pro držitele vstupenek na festival Music in the Park zdarma
 
 
Oficiální after party Lauryn Hill již tuto sobotu
 
 
Opravdu velice exklusivní mejdan Pure Platinum, který je koncipován coby Lauryn Hill After Party, je na programu už tuto sobotu. Těšit se můžeš na prudce vyjímečnou party, Pure Platinum v River Clubu uprostřed centra města. Zapomeň na vše co není elegantní a přijď to roztočit společně s ostatními. Oficiální zpráva festivalu Music In The Park zní zhruba takto. Soutěž o free vstupy na Pure Platinum čekej už velice brzy.



Oficiální after party festivalu Music In The Park proběhne v sobotu 28.7. v River Clubu v Občasnké plovárně a odstartuje tak první z Pure Platinum R&B Glamorous Party, které budou v klubu probíhat pravidelně. Pro držitele vstupenek na Music In The Park bude vstup ZDARMA. River Club připravil novou luxusní glamorous noc - Pure Platinum, která slibuje novou éru R&B zábavy. Hudební koncept odehrávající se na dvouch stagich a v chilloutové zóně na lodičkách zastřešuje nejvlivnější DJské uskupení v Čechách “Platinum Soul DJs”, což je DJ Omar a DJ Abdul52, tvůrci populárního pořadu Platinum Soul Top 20 na radio Spin, o rozhehřátí návštěvníků se postará mladý talentovaný DJ God’s Gift. Stoupající vlny zábavy a fascinace v průběhu noci bude dotvářet neustálý proud výjimečných vystoupení špičkových performerů, zpěváků a instrumentalistů.

Začátek Music In The Park/Lauryn Hill after party je ve 22:00 hodin. Kyvadlová doprava autobusem ze Stromovky je v provozu mezi 22:00 - 02:00
 
Nová R&B noc Platinum Soul proběhne koncem měsíce v River Clubu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016