PARTYINFO

 

BASE

Datum konání:
13.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Manio (eca/shakewell), Adam Cloud (myspace.com/djadamcloud), Shkobiss (housexit/aiffel rec.)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
DJ Manio hostem červencového pokračování pravidelné klubovky Base
 
 
Zveme Vás všechny na naší pravidelnou rezidentní noc „Base“, která se koná v Pekelným Baru na Andělu. Tentokrát vyšel magický den pro tuto naší elektrizující vyhousovanou noc a to pátek 13.ho! Takže v klidu můžete zapomenout na pověru, že tento den se dějí špatné věci a my Vás o tom zaručeně přesvědčíme, zažijete mejdan jako hrom. Housexit DJs, tedy Adam Cloud a Shkobiss se Vám představí jak ve svých samostatných setech, tak určitě dojde na nějaký společný Electro-Housový setík. Můžete se těšit na Adamovy electro vypalovačky a na Shkobissovy vyhousované, lehce electrem říznuté pecky, spolu pak v electro groovy deepovějším setu.

Jako host na tento díl přijal pozvání pražský DJ Manio, známý hlavně ve spojení s výborným projektem ECA, který se dá říct je dnes už legendární. DJ Manio zahrál snad už ve všech českých klubech, a to jak v roli dje, tak i v rámci live projektu ECA. Namixoval 11. pokračování kompilace House party vydané u Next Era. Na pražském labelu Lighthouse recordings vyšel singl jeho projektu ECA s názvem "There is a message" s remixem od Duncana Forbese ze známého britského projektu Spooky. Singl je již od samého vydání velmi úspěšný, hraje jej velký počet českých DJs, což je u desky českého původu celkem neobvyklé. Podporu získává i v zahraničí, objevil se i v setu DJe Sashy a v DJ hitparádách v Kanadě a USA. Vice info o projectu E.C.A. na www.ecaonline.cz!

Takže pokud chcete pátek 13. července zakončit šťastně, musíte určitě dorazit na BASE do Pekelnýho Baru, kde Vás rezidenti noci Djs- Adam Cloud, Shkobiss s hostem Djem Maniem, budou až do ranních hodin bavit svojí energií a dobrou náladou za dj pultem. Vstup je zdarma, těšíme se na Vás!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016