PARTYINFO

 

BOMB DA BASS II

Datum konání:
13.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Rido, Beast 67, Phakey, C.N.B, Kauer, Jooky
Info:
http://www.dnbleague.com...
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 30 czk, poté 60 czk
Line-up:
20:00 - Renegade Hardware mix červen 2007 - Knowledge magazín
21:00 - Jooky
22:30 - C.N.B
23:30 - Phakey
00:30 - Rido
01:30 - Beast 67
02.30 - Kauer
03:30 - back2back DJs
 
 
Druhé vydání party Bomb Da Bass již tento pátek

 
Pátek 13. bývá magický den. Někdo ho má za den, kdy by nikdy nevyšel z domu, někomu přináší štěstí a někdo ho prostě přehlíží. Pořadatelé Bomb Da Bass na tento den rozhodně nezapomněli a pořádají druhý díl pražské klubovky Bomb Da Bass. Že je to noc zaměřená na drum & bassové battly známých českých crew připomínat nemusíme, ale to, že tentokrát Shadowbox crew vystřídá Eastek, byste vědět rozhodně měli! Tento pátek bude v Matrixu zase živo! Drumandbass.cz vs. Eastek.



Mini profil Easteku:
Eastek je východočeská drumandbassová crew fungující od roku 1998. Současnou sestavu tvoří Wintermute, Phakey, Jooky, Kauer a Ozone. Crew se věnuje především DJingu a pořádání akcí. Namátkou můžeme poukázat na jejich noc Eastek Planet Breakz, kam si zvou hosty jak z České republiky, tak ze Slovenska, Německa či Anglie, nebo velice populární letní festival Techstep Open Air. V DJských setech Easteku můžete slyšet všechny odnože drumandbassu, převažuje však techstep a temné strany d’n’b. Na Bomb Da Bass 2 se vám za Eastek představí Phakey, Kauer a Jooky.

Proti Easteku se na druhé straně postaví DJs ze stáje Drumandbass.cz. Jmenovitě se bude jednat o jednoho z nejvýraznějších českých producentů Rida, kterému momentálně vycházejí desky u takových labelů jako jsou Defcom nebo Fokuz. Dalším zástupcem bude rovněž ikona českého drumandbassu, provozovatel Drumandbass.cz a propagátor českého drumandbassu – DJ Beast 67 a nebude chybět ani rezident DJ C.N.B.

Stále máte možnost zakoupit si exkluzivní triko Bomb Da Bass, a to na adrese shop.badpoint.cz

Matrix bude otevřen od 20:00 a pokud přijdete do 22:00, zaplatíte vstup pouhých 30,- Kč. I po 22. hodině po vás nebudeme chtít víc než 60 korun! A to za to už stojí!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016