PARTYINFO

 

MARCO V V BRATISLAVĚ

Datum konání:
28.08.2007 - úterý
Místo konání:
Bratislava - Dopler
DJs:
Marco V (nl), Michael Burian (michaelburian.com), Solid Slide (ch), Michal Breeth, Michal Poliak
Popis:
vstup předprodej 300 skk, vip 600 skk
Line-up:
21:00 - 22:30 Michal Poliak
22:30 - 00:00 Michal Breeth
00:00 - 02:00 Michael Burian
02:00 - 04:00 Marco V
04:00 - ??:?? Solid Slide
 
 
Marco V zahraje dnes večer v Bratislavě Švýcar Solid Slide vystoupí s Marcem V v Bratislavě
Marco V si vybral Michaela Buriana + rozhovor
Marco V je uznávaným DJom po celom svete a to najmä vďaka svojmu jedinečnému štýlu. Slovenské publikum veľmi dobre poznám a tak som presvedčený, že vás Marco určite dostane. Rozhodne sa máte na čo tešiť a nikto by si nemal jeho slovenské vystúpenie nechať ujsť. Marco je jednoducho jedinečný“ povedal v krátkom rozhovore Michael Burian. 
 
Ahoj. Takže zoberieme to od začiatku. Na svojej stránke máš vyvesenú biografiu, v ktorej sa už dlhšiu dobu nič nemení (aspoň som si to nevšimol). Takže čo máš nové na poli producentskom a DJskom?

Ahoj! Na aktualizaci biografiie se už pracuje. Mám toho nového celkem dost, 1.června vyšlo moje první DVD a již je v prodeji jak v Čechách tak i na Slovensku. Dále na mém labelu Bohemin recordings vyšel můj nový single Secret Sins a v polovině září vyjde další singl - Freakin. Hraní je hodně a hlavně i ve světě. Byl jsem letos v USA a v srpnu se tam vracím, budu vystupovat v největším chicagském klubu Vision, kde každý týden vystupují ti nejlepší djs z celého světa. Jinak mě letos ještě čeká Ibiza, Indie, velký fesival Nature One v Polsku a spousta dalších vystoupení po celém světě.



Ty a Slovensko. Aký máš vzťah k tejto krajine, čo slovenské publikum? Rad sem chodíš hrávať? Slovensko mám moc rád, mám tam spoustu přátel a na Slovensku zažívám vždy skvělé party. Moc rád se k vám vždy vracím.

Najbližšie si zahráš na akcii s Holanďanom Marcom V v bratislavskom Dopleri. Čo ty a Marco V?
S Marcem se už známe nějaký ten rok, moc si važím jeho práce. Letos na sebe máme docela štěstí, protože jsme spolu hráli již v Brně, v srpnu budeme společně vystupovat na festivalu Summer of Love, také v klubu Amnesia na Ibize a samozřejmě v Bratislavě. Moc mě potěšil jeho poslední e-mail, ve kterém mi chválil moji novou desku. Každopádně se na naše společné vystoupení v Dopleru už moc těším. Marco je uznávaným djem po celém světe a to hlavně díky jeho jedinečnému stylu. Slovenské partypeople znám a tak jsem přesvědčen, že vás Marco určite dostane, rozhodně se máte na co těšit a nikdo by si nemal nechat jeho slovenské vystoupení ujst. Marco je prostě jedinečnej.

Okrem Marca V vystúpiš na pódium aj so slovenskou jednotkou čo sa týka DJingu – Breethom. Čo ti toto meno hovorí?

Breetha znám také už delší dobu, představil nás guru slovenské taneční scény – Milan Buček při mé návštěvě Radia FM a od té doby se také pravidelně setkáváme na různých parties. Miško má velice dobrý vkus a tak jsou jeho sety vždy složeny z velmi kvalitní produkce.

Určite si už spravil mnoho rozhovorov v živote. Je nejaká otázka ktorú si ešte nikdy nedostal a chcel by si?

Popravdě řečeno se většina rozhovorů točí neustále o tom samém a tak jsem asi už na všechny otázky někdy odpověděl. Otázku, kterou bych si sám sobě chtěl dát, bohužel nemám.



V poslednom čase sa prostredníctvom médií pretriasajú informácie, že máš hviezdne maniere. Od neprimerane vysokého honoráru, cez to že požaduješ svoje meno na plagáte väčšie než sú mená headlinerov až po to že si takto už prišiel o pár hraní. Môžeš tieto veci uviesť na pravú mieru?

Ono to nebude tak horké jak to možná vypadá, mám pouze svoje standartní požadavky, které jsou ustanoveny ve smlouvě a je třeba je dodržovat. Nejsou to ale žádné hvězdné manýry, jde spíše o věci produkční a technické. Každopádně jsou vždy všechny požadavky konzultovány mojí firmou s každým promotérem a myslím si, že vždy najdeme společnou řeč. V Čechách vznikl na začátku letošního roku problém s agenturou Clear vision, která si mě pozvala na jejich ne moc úspěšnou party Amaizing city a po podpisu naší smlouvy ji přestala naprosto dodržovat a tak mi nezbylo nic jiného, než smlouvu vypovědět. Clear vision ale vydalo nepravdivé oficiální prohlášení, ve kterém mě poškodilo a uveřejnilo nepravdivé informace o tom, že jsem požadoval nesplnitelné podmínky atd. Tato věc zašla až tak daleko, že ji s touto firmou musela začít řešit moje právní kancelář. Oni si lidé z Clear vision mysleli, že s arogancí vyhrají. Když se ale s odstupem času podívám na jejich dvě akce , které uspořádali a které dopadly velmi neúspěšně , tak si jen říkám, že ona se pravda vždy ukáže sama.

Ako riešiš situáciu, keď sa ti uprostred 3 hodinového setu, práve v tom najväčšom osiali začne brutálne chcieť čúrať :-D a najbližšia toaleta je ukrutne ďaleko?

Tuto situaci jsem už několikrát musel řešit, řeknu Ti, že ono se v tu chvíli vždy nějaké to místo najde, kde je nutnou potřebu možno rychle vykonat. Vždy to proběhlo v pohodě a naštěstí toaleta byla vždy na blízku.

Ako bude podľa teba vyzerať DJ v roku 2050. Čo bude hrať, z čoho to bude hrať, ako bude hrať :-) Myslíš si že ešte bude fungovať „tanečná scéna“ alebo zapadne do histórie tak ako je v dnešnej dobe napríklad punk?

Ono to zase nebude myslím tak horké, když si vezmu, že i dnešní mladí lidé poslouchají třeba Beatles, tak si myslím, že i za nějakých 40 let tu budou lidé, kteří si budou ujíždět na taneční scéně. Myslím, že lidé se budou scházet ve svých supermoderních bytech a díky intenetu se napojí na party kanál a tak si budou moci užívat party společně s lidmi z celého světa, kteří budou zrovna v síti připojeni. Hudbu bude mixovat virtuální dj, který bude umět číst myšlenky lidí a podle nich rychle vybírat a nebo přímo komponovat skladby, které budou zapadat do jejich nálad.

Tvoje pozvanie na Marca V?

Nenechte si ujít skvělé ukončení prázdnin a přijďte si užít skvělou noc, z mé strany můžu dobrou zábavu garantovat!



Váš Michael Burian
patrí vo svojej zemi k najznámejším umelcom modernej hudobnej scény, dobre je známy aj za hranicami.  V súčasnosti je jeden z najvyhľadávanejších DJov, jeho rytmy môžete počuť na mnohých akciách po celej Európe. Po prvýkrát dal o sebe vedieť hneď aj ako producent a promoter. čím si otvoril dvere do hudobnej branže.. Vydal niekoľko úspešných CD (napríklad Nextera CD, Evolution Beat a Trancing). Ako Elektromajk sa v rámci Czech Dance Music Awards stal DJom roka 2001 a taktiež neodmysliteľnou súčasťou nielen najväčších akcií českej modernej scény, ale často sa objavuje aj na najväčších akciách v iných štátoch, nielen v Európe.  

Ako producent mal prvý úspech so singlom Orgasmiczech, neskôr nasledovali Blow Me / Hotmale, ktorá sa stala klubovým hitom a v rámci Czech Dance Awards 2002 bola zvolená singlom roka. So svojou produkciou dosiahol celosvetový úspech a nielen od odbornej verejnosti ale aj od kolegov a fanúšikov získal pozitívny feedback. V roku 2002 bol pozvaný na Creamfields v Anglicku a v Čechách. Jeho energiou a vášňou nabité sety mu zaistili booking na niekoľko rokov vopred. Svoje DJské umenie predviedol aj v mecce klubov – v Amnesii na Ibize. V roku 2004 začal pracovať na novom projekte „Visage“,  ktorý sa v rámci českej tanečnej scény stal jedným z najúspešnejších a dostal sa s ním až do indického New Delhi.

Neskôr dostal ponuku od labelu Circle Music z Mníchova, aby u nich nahral EP, ktoré v roku 2005 aj vydal. Track „Praha“ nemecký hudobný magazín Raveline ohodnotil najväčším možným počtom bodov. Neskôr bol k nemu natočený aj videoklip, ktorý sa vysielal v Čechách, Poľsku, Indii, Luxemburgu, Južnej Amerike a v iných krajinách. Na základe nielen tohto mnohonásobného úspechu sa začali množiť ponuky na jeho hranie a Michael začal hrať v rôznych svetových destináciách, ako napríklad v Strednej Amerike, Indii a v celej Európe. V novembri 2005 Michael absolvoval vystúpenia v rámci turné s Tiëstom.

K Michaelovým mimohudobným aktivitám patrí napríklad kampaň proti komunistom v Čechách. Na tejto kampani sa zúčastňujú dôležité osobnosti českej kultúrnej scény. Formou webovej stránky www.antikomunismus.cz sa aktívne zasadzujú pre viac demokracie v Čechách a vyzývajú krajanov k masívnej volebnej účasti, čo ma za cieľ znížiť volebné šance komunistov.

Michael Burian vystúpi na azet stage v Dopleri, spolu s Marcom V.
 
Předprodej na Marca V v Bratislavě zahájen Holanďan Marco V míří koncem srpna do Bratislavy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016