PARTYINFO

 

TECHNOLOGIC

Datum konání:
20.07.2007 - pátek
Místo konání:
Rovina - Démon
DJs:
B.one.K, Šmuk, Kactus
Info:
http://www.krobian.cz...
krobian@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Techno party Technologic v Music Clubu Démon
 
 
V pátek 20. července 2007 se v horních prostorách Hospody Krobián neboli Music Clubu Démon uskuteční první party s názvem TECHNOLOGIC, a jak už samotný název napovídá po celý večer se bude hrát techno. Za gramofony se představí DJ Šmuk s agentury Duality-djs.cz DJ Šmuk pochází z Prahy kde vedl program klubu CzBeat. V klubu CzBeat nevedl pouze program ale patřil mezi rezidentní dje.

Hlavní host večera bude pro místní publikum dosti známý DJ B.one.K, který několikrát hrál v Discocentru Přestavlky, nebo v Sedlčnském klubu Pohoda a dále na několika akcích v okolí Příbramska atd. Line-up doplní místní rezidentní DJ Kactus který má na svědomý pořádání několika uspěšných akcích Airswing ve Vysoké Chlumci. Pro tento večer si namísto svého oblíbeného stylu progressivehouse připraví speciální electro-techno set.

Music Club Démon se nachází v horních prostorách nově otevřené hospody Krobián v obci Rovina na Příbramsku. Pro návštěvníky nabízí hospoda volné pokoje k ubytování včetně sprchy na pokoji.
Z důvodu dosti omezené kapacity volných lůžek je potřeba objednávat telefonicky několik dní předem na telefonním čísle: 602 36 35 31.

Pro více informací o Klubu Démon najdete na webu: krobian.cz/demon
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016