PARTYINFO

 

STEAM! 5TH BIRTHDAY & 25TH EPISODE

Datum konání:
10.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Music Madness, Pete Walk, Martin Frank, Thonyk, Enrico

2nd stage - Michael C, Pete Walk, Matamar, Rewis
Info:
http://www.steamparty.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150/200 czk, oficiální The Chemical Brothers after party, se vstupenkou z koncertu vstup 100 kč
Line-up:
Hit & House River Open Air Main Stage:

21:00 - 23:30 Martin Frank
23:30 - 01:30 Enrico
01:30 - 04:00 Madman & Raju (4 decks show)
04:00 - 06:00 Pete Walk
06:00 - 07:00 Thonyk

Progressive Trance Indoor Stage:

22:00 - 00:00 Matamar
00:00 - 02:00 Pete Walk
02:00 - 04:00 Michael C
04:00 - 06:00 Rewis
 
 
Poslední informace k dnešní open air party Steam! v centru Prahy Biografie headlinera druhé stage party Steam - Michaela C Se vstupenkou z koncertu The Chemical Brothers sleva na Steam! party
25. pokračování legendární party Steam!
 
 
Největší open air party letošního léta v Praze! Dvě stage: Hlavní přímo u vody s výhledem na centrum, druhá dvoupatrová uvnitř klubu. Kapacita 1500 lidí. Masivní světla i zvuk. Luxusní vip zóna. Speciální Steam dekorace. Chill Out zóna se spoustou míst k sezení na terase u vody. Oficiální fotoreport z akce připraví jeden z nejlepších českých partyfotografů P@lči exkluzivně pro server Techno.cz. Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).

STEAM: Největší open air letošního léta v centru Prahy

Největší letošní pražská open air party se odehraje přímo v centru Prahy a to na Malé straně vedle Úřadu vlády v luxusním klubu Občanská plovárna. Hlavní venkovní house stage bude speciálně pro tuto noc postavena těsně u samotného břehu Vltavy s nádherným výhledem na centrum města, druhá vnitřní trance stage pak vznikne přímo uvnitř klubu a nabídne dvě patra včetně luxusní Vip zóny. Zahrát přijedou Ti nejlepší djs jak z Prahy, tak z různých koutů ČR. Mimo toho všeho na akci oslavíme 5. narozeniny a 25. pokračování legendární party STEAM!, kterou jste mohli potkávat v poslední době pravidelně v klubech Celnice, Duplex a Mecca.



Headlinerem hlavní houseové stage bude dvojice Music Madness alias Madman (www.madman.cz) a Raju (www.raju.cz) ve speciální energické a neopakovatelné show na čtyři gramofony a dva mixážní pulty. Dále vystoupí rezident party Steam dj Pete Walk, host z nejvyhlášenějšího pražského after klubu Studio 54 (www.studio54.cz) dj Enrico, dj Martin Frank z party Electricity (www.martinfrank.org) a nakonec i prezident party Steam Thonyk.

Na druhé tranceové stagi se o vaši zábavu postará vůbec nejvýznamnější český tranceový dj Michael C, k tomu opět rezident party Steam dj Pete Walk, který má trance ve svém repertoáru ihned jako druhý hudební styl ale na Steamu to bude jeho malá premiéra, mladý a ambiciózní projekt Matamar (www.matamar.com) a dj Rewis (www.rewis.eu).



Zažili jste někdy party pěkně v létě u vody a přitom v centru Prahy s nádherným výhledem? Že, ne? Tak přijďte! Mimo to, se můžete spolehnout na velmi kvalitní zvuk a světla a na ten největší komfort v celém prostoru. No a ceny? Více než příznivé, posuďte sami: Točené pivo 45 kč (Pilsner Urquell 0,5l), Vodka 50 kč, Redbull 80 kč, Víno 44 kč (2 dl). Pro tu úplně nejnáročnější klientelu pak nabízíme možnost zakoupení Vip vstupenky s přístupem do soukromého prostoru a ještě nadstandardnějším servisem. To vše 10. 8. již od 20.00 v Music Clubu Občanská plovárna!

Steamparty
info@steamparty.cz
www.steamparty.cz
www.obcanskaplovarna.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016