PARTYINFO

 

DEEP IN THE FUNK

Datum konání:
28.07.2007 - sobota
Místo konání:
Malá Skála - Teta Marta
DJs:
Fun (sever sound), Face (techno.cz) & Hodjohn (ive sax), Skipworker (sever sound), Petr D. (teta marta), Sanny, Stifler (sever sound), guests
Info:
http://www.sever.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
start 16:00, vstup zdarma
 
 
Deep In The Funk open air na Tetě Martě
 
 
Za poslední dva roky vznikla na Tetě Martě tradice letních open air house parties, na kterou navážeme i letos. Opak je naštěstí pravdou a jsme rádi, že vám můžeme oznámit termín konání a to v sobotu 28. července. Ten samý víkend bude probíhat na Malé Skále festival Benátská noc, takže hudební výběr bude tento víkend velice pestrý.

Loni na této party vystupovali jako hlavní hosté DJ Lumiére a Matěj Ruppert a hojný počet návštěvníků vydržel tančit až do časných ranních hodin. Letos se o zábavu postará DJ Fun, jenž je na Tetě Martě pravidelným hostem a v těchto končinách velmi oblíbený. Pokud máte rádi veselý, melodický funky deephouse, neváhejte ani vteřinu!



Dalším, kdo přijal pozvání, je redaktor Techno.cz, hudební znalec a milovník, DJ Face, který si s sebou přiveze kolegu saxofonistu Hodjohna. Pokud nám bude přát počasí a já věřím, že ano, tak o odpolední zábavu se postará DJ Skipworker, který se vám představí se svým latino funky housem, což je myslím to pravé na slunné letní odpoledne. Navíc pokud si přinesete vlastní masíčko, budete si ho moci ogrilovat a nebo se jen tak ležérně povalovat u bazénu, popřípadě si v něm i zaplavat.

Lineup doplní místní DJ Petr D., který se svým výběrem desek vykouzlí úsměv na tváři každého tanečníka. Ranní set bude patřit dvojici DJs Sannymu a Stiflerovi, kteří balancují na hranici deephouseu a funky houseu. Pokud náhodou nemáte plán ani na páteční večer, tak přijďte na Tetu Martu, kde bude probíhat „warm up“ na sobotní party s DJs Sannym a Stiflerem, Pípou a Petrem D. Vstup je taktéž zdarma.

Vzhledem ke konání festivalu Benátská noc je ubytovací kapacita pensionu již bohužel vyčerpána, ale na louce vedle penzionu je možnost postavení stanu. Vstup na tuto akci je zdarma. V pensionu je restaurace, ve které se vaří do 22:00 a je zde široký výběr alko i nealko nápojů.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016