PARTYINFO

 

PLASTIQUE 2ND ANNIVERSARY

Datum konání:
17.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Face (techno.cz), The Voracious
 
 
Páteční Plastique oslaví již druhé výročí
Toho, že si o Plastique myslíme, že to je jedna z nejzajímavějších klubových nocí jistě dávno víte z našich reportů. Teď čekají tuto noc zásadní události, oslaví druhé výročí a zároveň se s ní loučí jeden z rezidentů.
 
Milí Plastique fans, ani se to nezdá, ale tento pátek oslaví naše oblíbená noc Plastique již své druhé výročí. Za ty dva roky jsme měli možnost u nás slyšet a vidět spoustu skvělých umělců. Jmenujme alespoň některé – Jojo De Freq, Adam Sky, Joost van Bellen, Howdi, Terry Poison, Coburn, Peter Hook, Lo-Fi-Fnk, Headman…a mnoho dalších. Byly to skvělé dva roky a to i díky Vám. Mám opravdu radost, jaká skvělá parta se na této akci schází. Pokaždé je vidět skvělé oděvní kreace a je se na co koukat.  Jen tak dál ! Přesně tak jsme si to představovali. Plastique je dnes akcí, které díky těmto atributům vybočuje ze šedého průměru klubových parties u nás vskutku výjimečným způsobem.



Patrně jste již zaslechli o jedné zásadní změně, která Plastique čeká. Tento pátek je posledním datem, kdy v Radosti FX vystoupí DJ Tvyks. Odehraje svůj goodbye PLASTIQUE set. Od září bude jediným a hlavním residentem party její „otec“ DJ VECTIF. Ondřejovi přejeme hodně štěstí v jeho dalších projektech, naše vztahy zůstavají i nadále velmi přátelské. Jako hosté na pátečních narozeninách vystoupí DJ Face a The Voracious. Budeme se na Vás těšit.

Plastique připravuje :
21/9  TBC
19/10 ALEXANDER ROBOTNICK (www.robotnick.it) – tohle bude jízda (navíc Vectif slaví 33 let !!)
16/10  TRASH FASHION (UK) – live (www.myspace.com/trashfashion (tahle kapela vás totálně rozseká) Moji velcí oblíbenci. Jííízdáááááá!

Zároveň se můžete těšit na novou spolupráci s www.catgang.cz. Na každé akci počínaje zářím obdrží prvních 100 návštěvníků dárky od tohoto partnera.

www.plastique.cz
www.myspace.com/plastiqueparty
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016