PARTYINFO

 

SOULTRAIN WEEKENDER

Datum konání:
18.08.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
BIg J (usa), Rico (uk), 12Play (mali/cz), Marc (K-IM) Bonte (fr)
Popis:
start 22:00, vstup holky do půlnoci zdarma
 
 
Francouzský DJ K.IM již tuto sobotu v Radosti FX
 
 
Již tuto sobotu, 18. srpna, vystoupí v pražském klubu Radost FX jeden z nejvěhlasnějších francouzských R’n’B a hip hop DJs, DJ K.IM. Tato osobnost francouzské R’n’B a hip hopové scény je pro své DJské kvality vyhledávaná předními francouzským producenty. Díky svým dovednostem byli DJ K.IM vybrán ke spolupráci na světově známé kompilaci Paris by Night. DJ K.IM je rezidentem zvučných klubů po celé Evropě a v nedávné době se stal rezidentním DJem v proslulém klubu Manhattan v Jižní Africe. K.IM je spolumajitelem nahrávacího studia a producentem mnoha úspěšných, nejen pařížských DJs.

DJ K.IM začínal jako MC, ale postupem doby začal stále více spolupracovat na projektech se svým bratrem a od roku 1997 již vystupuje jako DJ. Za gramofony začal nejdříve sekundovat svému bratrovi, ale velice brzy se postavil na vlastní nohy a začal si budovat své vlastní jméno. Vystupování ve věhlasných pařížských klubech na sebe nenechalo dlouho čekat. Příkladem může být hraní v klubu Montparnasse, který se nachází v posledním patře stejnojmenného mrakodrapu a který je vyhledáván pařížskou smetánkou pro svůj dokonalý výhled. Od té chvíle stačil jen krůček, aby začal létat do Berlína a Londýna a v poslední době se jeho jméno začíná objevovat i v jiných světových klubech. Jeho nejnovější rezidentní destinací je Jižní Afrika a již zmíněný největší klub v Johannesburgu.

O klubu Radost FX
Radost FX se od svého založení v roce 1992 stala jedním z nejvyhledávanějších klubů nejen v Praze a celých Čechách, ale dokonce v celé Evropě. V roce 1999 zařadil britský klubový magazín MINISTRY Radost FX mezi 20 nejlepších klubů na světě, kde vystupovala jména jako Carl Cox, Paul Van Dyk, Lauren Garnier nebo Judge Jules. Radost FX tvoří tři elementy: Café se širokým výběrem prvotřídní kávy, restaurace s pravidelným menu a vegetariánskou kuchyní a lounge s galerií, skýtající různé možnosti využití. Tyto části spojuje vytříbený design předního světového hudebního klubu, který udává po celou dobu své existence trendy nejen v muzice, ale i v životním stylu. Radost FX letos v prosinci oslaví již 15 let od svého vzniku.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016