PARTYINFO

 

UNDER PRESSURE

Datum konání:
20.07.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Parukářka park
DJs:
Panorama (shadowbox.cz), Rudeboy (shadowbox.cz), Hellium, Danko, No Komplex
Info:
rudeboy@shadowbox.cz
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
 
 
Druhý díl dnb klubovky Under Pressure se přesouvá do Bunkru Parukářka
 
 
Po 1. dílu nové akce Under Pressure, který se uskutečnil v Cross Clubu za účásti ukrajinského dje a producenta Puprple Unit, příchází v pátek 20.7. díl druhý. Tentokrát se stěhuje do prostoru pražského Bunkru Parukářka, kromě tohoto faktu však ostatní záležitosti však zůstávají při starém. Tou první je nabitý line-up, který tentorkát kromě rezidentních Danko a No Komplex nabízí DJe Hellia a dále dvojku z nejlepšího českého d’n'b bookingu Shadowbox.cz, mladíky Panoramu a Rudeboye v b2b setu. Vzhledem k rozmanitosti účinkujících tak budete mít možnost slyšet snad všechny myslitelné styly d’n’b od liquid funku po tech-step. Druhou záležitostí je pak vstupné za pár korun, kvalitní zvuk a světla. Těšíme se na vás!

profil – Panorama
Panorama začal hrát na přelomu roku 2004 a 2005, kdy už byl přispěvovatelem Shadowboxu. Za své krátké působení si stihnul zahrát téměř ve všech pražských klubech, včetně Roxy, či Radosti FX, a mnoha dalších po republice. V roce 2005 absolvoval hraní na malém slovenském open airu. Další rok se mu podařilo zvítězit v soutěži Mini DJ champ, a zahrát si tak na festivalu Digital Sun, po boku jmen jako jsou D bridge nebo Brooklyn. Mimo to měl možnost hrát s Danny Byrdem, Purple Unit nebo breakbeatovou hvězdou Dopamine.

stáhněte si: Panorama – Deep Inside

profil – Rudeboy
DJ Rudeboy roztáčí zlámané desky od přelomu let 2004/2005. Brzy po experimentálních začátcích si našel styl v podobě liquid funku. V jeho setech tedy můžete slyšet převážně 'inteligentní', funky a deep desky (Calibre, Nu:Tone, High Contrast, Zero Tolerance, Redeyes, Alix Perez, L.A.O.S.), avšak v závislosti na publiku se do bagu nebojí sáhnout i pro tvrdší produkci (Noisia, SKC, Break). Po začátcích přišly na jaře roku 2006 první větší akce, hlavně po boku Shadowbox mafie. O necelý rok později se stal vítězem DJské soutěže o hraní na festivalu Digital Sun s Edem Rushem, dále si také zahrál na párty In Da Bush v pražské Roxy s Makotem (feat. Deeizm) a supportoval jména jako Redeyes, Jay Rome nebo Ros. V současné době je také redaktorem a fotografem Shadowboxu a občasným label designérem německo-rakouského vydavatelství Blu:Saphir.

stáhněte si: Rudeboy – May 2007 Mix
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016