PARTYINFO

 

9TH ANNIVERSARY OF MECCA

Datum konání:
20.09.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Roger Sanchez, tba
Popis:
start 22:00, vstup do 31.7. 790 czk, do 31.8. 890 czk, poté 990 czk, vip 1990 czk
 
 
Roger Sanchez již zítra v pražské Mecce
Roger Sanchez vystoupí v září na 9. výročí pražské Meccy
Vyhlášený pražský klub Mecca oslaví v září už deváté narozeniny a oslava bude vskutku velkolepá. Hlavním hostem totiž bude legendární americký DJ a producent Roger Sanchez. Pořadatelé již spustili předprodej a oznamují první informace.
 
Mecca, drahokam pražského nočního života, oslaví své 9.výročí. Je nám velkou ctí, že u této příležitosti můžeme jako první přivítat jednu z největších osobnost světové house music. Ano, pro tuto nevšední příležitost k nám zavítá legenda Roger Sanchez!!! Jeden z nejžádanějších DJs této planety konečně zavítá do Meccy, aby předvedl českému publiku svůj dech beroucí talent a neutuchají chuť k hudebním experimentům. Roger Sanchez, známý jako S-Man, zakladatel projektu Release Yourself, majitel světově proslulého labelu Stealth Records, neustále zaplavuje první místa světových hitparád svými hity a světové hudební megastory kompilacemi a deskami, jeho radio show má každý týden v USA i Evropě 1,2 miliony posluchačů. O Sanchezovi je známo, že je perfekcionista.



Říká "Já vím, že nejsem vševědoucí, ale dokud není ten zvuk, se kterým si právě hraju dokonalý, tak nepřestanu". Celosvětově proslulý projekt Release Yourself představuje celou řadu aktivit. Především to je party, která se už řadu let prezentuje každé pondělí v nejprestižnějším klubu planety – Pacha Ibiza. S Release Yourself však Roger obráží i jiné světové superkluby a některé pečlivě vybrané festivaly. Roger je totiž jediný DJ na světě, který odjakživa odmítá hraní na halových akcích. Pokud se však jeho Release Yourself stan objeví na některém z největších tanečních festivalů jako je například letošní mega festival Global Gathering, okamžitě je jeho dlouho očekávané vystoupení považováno za jeden z vrcholů festivalu.

Když před měsícem po dlouhých dvou letech konečně zahrál v Londýně, jeho vystoupení bylo okamžitě vyprodané. Kdo by neznal mega hit Another Chance?! Prvotřídní housová deska, kde Sanchez dokazuje právoplatnost tvrzení "house is not dead". Jeho alba First Contact či Come With Me zaznamenala obrovský úspěch po celém světě. Jedno je ale jisté, na zahájení oslav 9.výročí klubu Mecca se rozhodně nudit nebudete. Pro obrovský zájem doporučujeme pořídit si vstupenky předem v předprodeji.

Předprodej: www.ticketstream.cz  & www.ticketpro.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z 9th Anniversary Of Mecca od Myclicka
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016