PARTYINFO

 

ELECTRONIC BEATS FESTIVAL

Datum konání:
09.02.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Veletržní palác
DJs:
Josef Sedloň, Ladida

2nd stage - Stanzim, Andels
Live:
Underworld (uk), Alter Ego, The Man no.9, Modeselektor + Pfadfinderei
Info:
http://www.electronicbeats.cz
Popis:
Poslední lístky na festival jsou v prodeji a již zakoupené lístky se kvůli přesunutí termínu mohou vracet na pobočkách Ticketpra do 31. 12. 2007
Line-up:
19:30 Josef Sedloň
21:00 The Man No. 9
21:30 Josef Sedloň
21:45 Modeselektor/Pfadfinderei
22:30 Josef Sedloň
22:45 Alter Ego
00:15 Underworld
02:15 Ladida
04:30 konec
 
 
Festival Electronic Beats s headlinery Underworld se uskuteční 9. února
Organizátoři festivalu Electronic Beats upřesňují line-up
Organizátoři festivalu Electronic Beats, který byl kvůli nemoci jednoho z členů Underworld odložen na 9. února 2008, už znají všechny interprety. Vedle Underworld tak ve Veletržním paláci v Praze vystoupí původně avizované německé electro duo Alter Ego a berlínská electro formace THE MAN no.9. Zástupce frankfurtské klubové scény Booka Shade nahradí na festivalu aktuální dvojice německého labelu BPitch Control Modeselektor, kteří nedávno vydali album Happy Birthday!. Vystoupení Modeselektor doplní vynikající Vjské uskupení Pfadfinderei. Line-up doplní čeští DJové Ladida a Josef Sedloň.
 


Organizátoři věnují v průběhu ledna prostřednictvím soutěží na webových stránkách festivalu www.electronicbeats.cz lístky na vyprodaný festival. Zakoupené vstupenky na původní říjnový termín zůstávají v platnosti. Zájemci o vrácení vstupného mohou vstupenky vrátit do 31. prosince na pobočkách sítě Ticketpro.

Letošní série festivalů Electronic Beats odstartovala začátkem června v Budapešti – s hlavní hvězdou Kelis – a pokračovala vyprodaným koncertem v září ve Vídni, kde si publikum mohlo až do rána vychutnat vystoupení umělců jako Trentemöller, 2manydjs, The Cuban Brothers či Goldie. Festivaly Electronic Beats, které představují zlatý hřeb celého programu akcí Electronic Beats, jsou živé hudební akce v duchu evokujícím atmosféru party, nabízející vystoupení tří až čtyř hudebníků doplněná o vystoupení DJů. Tyto festivaly, které se v roce 2006 setkaly s obrovským zájmem, v Bratislavě a Praze proběhnou již podruhé.

Skupina Underworld se na taneční scéně pohybuje již více než 15 let – během této doby si v rámci elektronické hudby vytvořila vlastní styl a získala širokou základnu fanoušků na celém světě. První singl „Crocodile“ z jejich nedávno vydaného alba „Oblivion with Bells“ se okamžitě setkal s velkým úspěchem.

Electronic Beats je mezinárodní program společnosti T-Mobile zaměřený na hudbu, životní styl, módu či design, který přináší účastníkům inspiraci a emocionální zážitek. Nejrůznější akce organizované v rámci projektu po celý rok umožňují lidem s podobným životním stylem a názory setkávat se, poslouchat hudbu a sdílet své zážitky. Živá hudební vystoupení, jako jsou festivaly elektronické hudby a klubová turné, lákají tisíce návštěvníků v evropských zemích, kde T-Mobile působí. Zájemcům jsou rovněž k dispozici média zaměřená na Electronic Beats, jako je speciální magazín, internetové stránky či DVD „Slices“, přinášející poslední novinky a informace o blížících se akcích a všem, co se týká elektronické hudby, související módy a designu.


Electronic Beats - Bratislava, Expo – pátek 8. února
Underworld
Modeselektor + Pfadfinderei
 
Underworld přijedou do Prahy začátkem února Festival Electronic Beats se uskuteční v náhradním termínu Festival Electronic Beats je vyprodán Underworld se chystají do Prahy Na festivalu Electronic Beats vystoupí kromě Underworld také Alter Ego, Booka Shade a THE MAN no.9 Underworld vystpupí na podzim v Praze v rámci festivalu 'electronic beats'

Reporty

 
Report: Underworld v Praze dokázali, že i z jedné písničky se dá žít několik let
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016