PARTYINFO

 

BASE

Datum konání:
17.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Adam Cloud, Shkobiss, Bon Finix
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Bon Finix hostem srpnového vydání pravidelné akce Base
 
 
Prázdniny se blíží ke konci a my pro vás máme připravený speciálně vyelektrizovaný díl noci Base s hostem DJem Bon Finixem, který se vám představí v celé své elektro-kráse. Elektro-houseová noc Base z dílny projektu HouseXit, jmenovitě DJů Adama Clouda a Shkobisse si na poli taneční scény našla velkou oblibu mezi clubbery.Přijďte se pobavit do Pekelnýho Baru, kde tato residentní noc Base našla svoje místo a měsíc co měsíc, se stává víc a víc navštěvovanou.

Tento díl, na které přijal pozvání Kypřan, žijící už delší dobu v Praze, DJ Bon Finix, je jistotou toho, ze na vás čeká pořádně rozjetý elektro mejdan, který v prostorách klubu Pekelný bar není výjimkou. Rezidenti noci Adam Cloud a Shkobiss, se Vám představí se svými samotnými sety, ve  kterých uslyšíte melodické electro, pumping house,groovy, funky music.

Super ceny na baru, příjemné prostředí, hudebně vymazlený line up, to je jen špetka toho co vás na naši party určitě bude vracet. Takže v pátek 17.8. začínáme ve 22h a vstup je zdarma. Těšíme se na Vás!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016