PARTYINFO

 

TRANCEGATE

Datum konání:
24.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Petr Holman, Majklhauske, Rit-Chee, DeLuks
 
 
TranceGate v Pekelným baru na Smíchově
První TranceGate byla v Pekelným baru na začátku prázdnin. Měla to být „jen“ jedna z mnoha akcí tohoto nového a velmi agilního klubu. Euforickou atmosféru tranceových halovek zažil už leckdo, ale asi jen málokdo čekal, že tranceová muzika dokáže vytvořit tak euforickou náladu i v relativně malém klubu. Kolem třetí hodiny ráno se dj Petr Holman ocitl v obležení svých fanoušků a stalo se něco, co se běžně nevidí: musel přidat ještě jeden set (!). Než party skončila, bylo rozhodnuto o jejím pokračování. A to bude v pátek 24. srpna!
 
Headlinerem bude i tentokrát Petr Holman, dýdžej, který hraje trance ve všech jeho podobách už mnoho let, organizoval první pravidelné trance party u nás a podle časopisu Xmag patří mezi naši tranceovou špičku. Pokud ho snad někteří nováčci na trance scéně neznají, doporučujeme navštívit jeho web www.petrholman.cz, kde se před několika dny objevil jeho nový set „Searching for rush hour“. Obsahuje téměř výhradně novinky a má docela neobvyklou stavbu. Začátek i konec je orámován nádhernou Arminovou novinkou Rush Hour. Skladby z tohoto setu budou pravděpodobně tvořit i páteř Petrova setu v Pekelným baru, ale nebyl by to on, kdyby nepřidal pár starých dobrých klasických hitů a nepustil pár desek na přání.

Dalším, kdo se té noci postará o kvalitní zábavu bude dj DeLuks, vlastním jménem Lukáš Král. I on působí na naší scéně už hodně dlouho. V roli dj se objevil poprvé už v létě 1989, kdy s několika kamarády zorganizoval ještě před revolucí ilegální dvoudenní houseparty s krycím názvem "Taneční maraton". Následovalo hraní v různých klubech a rádiích. V roce 1996 si otevřel v K.Varech vlastní klub House N.K. (čti "housenka"). V té době se Lukáš věnoval i produkci a společně s Petrem Malcátem (Dj Shaker) vydali u Aifel rec. na kompilaci 100% Czech Progressive svoji první skladbu pod názvem Bomb Shakers - UP! V létě 99 dostal nabídku zahrát si ve Švýcarsku, kde se pak „zapomněl“ na 7 let. Tam pracoval jako produkční v klubu Musik Park a ve stejné době se staral i o kompletní management LayDee Jane. Kromě Švýcarska a ČR vystupoval také v Německu, Turecku, Francii a na Mallorce. Jeho doménou je tech-house řízlý temperamentním tribalem, ale v jeho tašce byste určitě narazili i na zajímavé tranceovky. Jeho dlouholeté mezinárodní zkušenosti spolu s technicky brilantním provedením dávají záruku, že jeho set bude bude velkým zážitkem.

Dalším protagonistou TranceGate bude dj Majklhauske. Na line-upech se začal objevovat teprve relativně nedávno. Jak sám říká, hraje hlavně pro radost, proto, že ho to prostě strašně baví. Jeho jméno možná znáte i z rádia Akropolis. Má poměrně široký žánrový záběr a umí se dobře přizpůsobit akci, na které právě hraje. Nejraději má progressive a progressive trance – a v tomto duchu pravděpodobně zahraje i svůj set na Trancegate.

Čtvrtým jménem na line-upu je dj Rit-Chee. Patří mezi „srdcaře“, kteří hrají bez jakýchkoliv předsudků prostě tak, jak to cítí. Má rád rychlejší a říznější sety a dá se předpokládat, že to v Pekelným baru pěkně roztočí.

Připomínáme, že Pekelnej bar najdete v Praze na Smíchově v ulici Na bělidle, doslova pár metrů od stanice metra Anděl. Se vstupným si hlavu nelámejte – nevybírá se. O to víc můžete investovat na baru do sebe – a za rozumnou cenu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016