PARTYINFO

 

AVENUE

Datum konání:
13.08.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Matamar, Rewis, Pete Walk, Tadeas, Martin Frank, Diga, Henriete
Popis:
vstup zdarma
 
 
Avenue – nová pondělní klubová noc v Pekelným Baru
Jste unavení po náročném víkendu, ale přesto Vám zbylo dost sil na to jít si v pondělí někam posedět, dát si drink a případně i zapařit na kvalitní house a progressive? Pak právě pro Vás je tu zcela nová house/elektro noc s názvem Avenue!
 
Již toto pondělí (13.8.) se v klubu Pekelnej Bar (Na Bělidle 38, Praha 5) odehraje první díl této zcela nové klubovky. Těšit se můžete na pestrou paletu taneční hudby od houseu, elektra az po progressive a trance. Každé pondělí se zde budou střídat residenti Rewis a také djové z MATAMARu, kteří Vám představí svojí druhou „progresivnější“ tvář. Na každé pondělí se můžete těšit také na speciální hosty, kterých se tu vystřídá opravdu spousty – a to jak z vod méně známých, ale také zavedených jmen klubové scény. Na první opening party zahraje „elektromág“ a resident oblíbené noci Elektricity – Dj Martin Frank (martinfrank.org).



A kdo že Vám bude v dalších srpnových pondělcích zpříjemňovat večer? Do konce léta se na jednotlivých večerech vystřídají djové jako jsou: Pete Walk (www.petewalk.com), Diga (djdiga.com), Tadeas (djtadeas.com), Henriette (djhenri.cz) a mnoho dalších. Přijďte si společně s námi prodloužit víkend a užít si tuto pozitivní energií nabitou noc naplno!

Více informací již brzy na www.pekelnejbar.cz!! Těšíme se již toto pondělí – vstup je zdarma!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016