PARTYINFO

 

HOUSEWARS HEINEKEN OPEN AIR

Datum konání:
28.07.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Přehrada
DJs:
Radan Mach, Louis Elio, Martin Hloch, Patricia, Dobré Cucu, Moonrise

2nd stage - Michal Pesina, Cuba 6, Roman K, Excubitor
Info:
http://www.7nebe.cz
Popis:
start 14:00, vstup 50 czk
 
 
Housewars open air proběhne koncem měsíce na brněnské přehradě
 
 
Protože letní počasí je v plném proudu, tak v sobotu 28. července se hudební klub 7. Nebe přemístí dočasně na brněnskou přehradu do klubu TEE PEE, kde se uskuteční opravdu ojedinělá akce. Vedení klubu se totiž rozhodlo zorganizovat Housewars tentokráte jako letní Open Air, pod záštitou hlavního sponzora a patrona celé akce, známé a oblíbené firmy Heineken. Celá akce bude rozdělena na dvě hudební stage. Na hlavní Heineken stage se můžete těšit na předního brněnského DJ Radana Macha, který má pro Vás připraven speciální letní set. Na hlavní stage dále vystoupí osvědčení DJs Louis ElioMartin Hloch, ale i zcela nové tváře na současné brněnské scéně a to Patricia, Dobré Cucu a Moonrise.

Na druhé venkovní stage, která se jmenuje 7. Nebe stage a jak již název napovídá, tak se zde  představí především nebeští DJs Excubitor, Misha.N, Roman K a Cuba 6. Hudební náplní druhé stage bude především Happy House.

A teď to nejdůležitější. Celý program začíná už ve 14.00 hodin. Čeká na Vás totiž turnaj v plážovém volejbalu, opalování a koupání v bazénu, takže plavky s sebou !!! Nebude chybět skvělá atmosféra, kterou znáte z klubu 7. Nebe. Vstup je 50 Kč a u vstupu dostane každý návštěvník 0,3 l piva Heineken zdarma jako pozornost. Nezapomeňte tedy přijít v sobotu 28. 7. do TEE PEE na brněnskou přehradu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016