PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
10.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Josef Sedloň (radio 1), Dan Cooley (radio 1)

2nd stage - 2K (shadowbox.cz), Nitrous (shadowbox.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk, se vstupenkou z koncertu Chemical Brothers vstup zdarma
 
 
Páteční One Night! v pražské Roxy


 
V pátek 10.8. je v klubu Roxy na programu společná noc Roxy promotion a Radia 1 - ONE NIGHT!, která si za dobu své existence získala velmi mnoho příznivců. A to hlavně díky tomu, že je retrospektivní a že na ní uslyšíte celou řadu hodně známých hitů. Na srpnové vydání můžete vyrazit zadarmo.. pokud tedy přijdete do 23h nebo se vydáte dokalit noc po koncertu Chemical Borthers a budete mít s sebou vstupenku, se kterou je vstup zadarmo celou noc. Celým večerem vás hudebně provedou a protančí djs Radia 1 Josef Sedloň a Dan Cooley. Chill out obsadí dvojka 2K a Nitrous se svými lámanými beaty.

CO JE ONE NIGHT! ?

 
ONE NIGHT!  - společný koncept Radia 1 a Roxy promotion nachystala v klubu Roxy své další vydání na pátek 10.8. a tak jako v minulých dílech se i tento srpnový pátek můžete těšit na pořádnou dávku elektronické hudby, známé právě i z vlny 91,9fm.

Rezidentní duo, ve složení JOSEF SEDLOŇ - DAN COOLEY, své dj-ské umění odprezentuje na hlavním podiu a dle slov zúčastněných se chystá palba spousty známých i méně známých elektronických a tanečních tracků, jak ve své originální podobě, tak i v podobě nových remixérských aranží.

Z toho co zatím na ONE NIGHT! zaznělo vyplývají jasná fakta a těmi jsou např.: Orbital, Underworld, U2, Depeche Mode, Wubble – U, Way Out West,  Prodigy, Deep Dish, Chemical Brothers, Fatboy Slim, Massive Attack, Beastie Boy, Smashing Pumpikns, Nirvana, Layo & Bushwacka!, Doors, American Beauty, Groove Armada, Royksopp…a tak by se dalo pokračovat skoro do nekonečna:o)

ONE NIGHT! své brány otevře přesně ve 22 hodin a vstup je pro všechny zdarma do 23 hodin, se vstupenkou z koncertu Chemical Brothers po celou noc. Jinak za 150,-
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016