PARTYINFO

 

BATTLE KINGS 2007

Datum konání:
11.08.2007 - sobota
Místo konání:
Rýmařov - zahrada Hedvy
Live:
Indy & Wich, Moja Reč (sk), Emdee & Tuco feat. Cmonts (uk), Headdy, Faiby, Khomator, Nečekanej Zwrat
Info:
http://www.battlekings.cz
info@battlekings.cz
Popis:
start 15:00, vstup 159/200 czk
 
 
Informace o moravském festivalu Battle Kings 2007
V létě dne 11.8.2007 se bude v malebném severomoravském městečku Rýmařov konat již 3.ročník hip-hop festivalu pod otevřenou oblohou – BATTLE KINGS 2007. Tento festival je unikátní tím, že na něm proběhne více druhů tanečních a pěveckých soutěží z oblasti hip-hop kultury. Den bude završen koncertem známých hudebních skupin z Anglie, Slovenska a ČR. Rádi bychom Vám tento festival představili.
 
Letošní ročník, se bude konat v Rýmařově v prostoru zahrady Hedvy na Sokolovské ulici dne 11.8.2007. Jelikož BATTLE KINGS znamená v překladu „králové souboje“ přidá se ke stávajícím třem soutěžím další taneční soutěž. Vítězové jednotlivých soutěží si pak rozeberou Price Money v hodnotě 14.000,-Kč.



Na festivalu bude tedy možné k vidění soutěž v Break Dance, v battlu se utkají crew o počtu 3-5 bboys o 6.000,-Kč. Soutěž v Beat Boxu který bude 1vs1 o 2.000,-Kč. Soutěž ve Free Style kde si to každý může vyříkat z očí do očí, tedy 1vs1 o 2.000,-Kč a novou soutěž v New-style což bude klání dvojic o 4.000,-Kč. Do soutěží je možné se přihlásit na webu www.battlekings.cz do 8.8.2007.

Pro úspěšné zvládnutí soutěží a plynulosti průběhu festivalu bude program akce z kapacitních důvodů probíhat na dvou pódiích, která budou upravena na kritéria soutěží. Ve večerních hodinách se veškeré dění přesune na větší pódium jež bude v areálu speciálně postaveno (10x6m, se světelnými efekty). Zde vystoupí nejznámější tuzemské z hip-hop skupiny současnosti. Mezi nimi budou i zahraniční hudební skupiny z Anglie a ze Slovenska.

Pro návštěvníky festivalu budou připraveny různé adrenalinové atrakce, chystáme paintball, fotbálky, čajovnu…, široké spektrum občerstvení nejen grilovaných specialit s posezením v několika velkokapacitních stanech a samozřejmě pěkně vychlazené pivko.

Takže:  CHOOSE YOUR BATTLE & COME

Historie

Cílem projektu BATTLE KINGS je uspořádání festivalu, během kterého proběhne více druhů soutěží z oblasti Hip-Hop kultury se završením dne koncertem známých hudebních skupin. První kroky k uskutečnění výše zmíněného cíle byly provedeny při realizaci předchozích dvou ročníků. V roce 2005 hostovala na festivalu pouze taneční soutěž v Break Dance. Toho roku se krom tanečníků z ČR dostavilo i pět skupin z Polska. Vítězství polské taneční skupiny přihlíželo téměř 800 diváků. Ti po soutěži ukončili den poslechem hudebních skupin z USA, Anglie, Ruska a ČR.

Na druhém ročníku, v roce 2006, se k soutěži v Break Dance přidaly soutěže ve Freestyle a Beat-boxu. Všechna tři klání, na nichž se utkalo 32 účastníků, sklidila u publika velký aplaus. Po soutěžích bylo možno si poslechnout hudební interprety převážně z ČR, ze Slovenska a nesmí se zapomenout ani na německou hip-hopovou legendu MC Torch, jež byla zlatým hřebem celého festivalu. Toho dne prošlo areálem téměř 1000 diváků. Pro Battle Kings 2007 je připraven opět kvalitnější program s větším počtem soutěží a pestrou škálou hudebních skupin z Anglie, Slovenska a ČR.
                                      
Odkaz na fotky z minulých ročníků:
BK 05 - zde
BK 06 - zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016