PARTYINFO

 

VIBE

Datum konání:
07.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Da Fresh, David Asko, Tripmain
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 250/290 czk
 
 
Vibe je zpět pro novou klubovou sezónu
Byla to dlouhá letní přestávka a pro VIBE určitě zasloužená, VIBE které se stalo jednou z hlavních party v Mecce a v Praze vůbec, ale teď už léto končí a VIBE je tu zpět znovu bavit klubovou masu. Tuto podzimní sezónu přivítá VIBE své mezinárodní DJ hosty z Francie, Holandska a z Anglie, stejně tak i místní špičkové DJe. Pro začátek sezóny, příští týden 7. září 2007 tu budou první 2 mezinárodní hosté přímo z Francie, Da Fresh a David Asko.
 
Da Fresh
Da Fresh (www.da-fresh.com) už dávno není pro české publikum nikým neznámým, hrál už loni na Elektře DJe Orbitha před vyprodanou Flédou. Da Fresh muž, který začínal mírně, ale pak povznesl zaujetí pro počítače a muziku na takovou úroveň, jaká byla ve Francii naposledy při renesanci housové muziky v roce 1990 díky umělcům jako třeba Casius, Daft Punk, či Superman Lovers. Da Fresh, ovlivněn hudbou od The Cure, Anne Clark, Depeche Mode, Motorbass a Daft Punk, vyrostl v jednoho průkopnických producentů nového zvuku Francouzského House, Elektra a Minimalu.

Jeho první velká produkce přišla v roce 2002 debutovým albem „Supa Feeling“, které vyšlo na Lyonském labelu Weaked records a kritika z něj byla uchvácena, poté vydal hit „Fuckin Track“, aby se ujistil, že si ho na Francouzské scéně nepřestanou všímat. Nyní je zastoupen pod těmito agenturami a labely: Freshin, Weaked, Fussion a DJ Center Agency, jeho nedávné hity „Monophony“ a „Tattoo“ dokázaly zaujmout každého elektro DJe, což katapultovalo Da Freshe na vrchol mezinárodní Elektro scény, s bezpočtem bookingů po celém světě, týdenním show v rádiu, podcast na I:Tunes každý týden zdarma a neúnavné úsilí na produkci a vydávání průkopové muziky.

David Asko
David Asko je na světové taneční scéně aktivní již 10 let a nedávno se jej ujal Francouzský elektro label Fussion Records, aby vydal svou první EP. David Asko je nyní zastoupen pod Freshup, Fussion a DJ Center Agency, hraje po celé Evropě a je oblíbený svým energickým a emocionálním stylem mixování hudby. Je také velmi dobře znám v České Republice, hraním v Duplexu, Roxy, Flédě a také v Mecce.

Tripmain
Resident VIBE a duší celé party, bez něj byste určitě VIBE nemohli mít. Tripmain má za sebou hodně šťavnaté léto, zahrál si na Rock for People v Red Zone, na Slovensku spolu s Till Westem a také v Polsku ve Varšavě, na Kypru a Krétě a třešničkou na dortu celého léta byly pak 2 sety poslední víkend na Mácháči 2007, které byly vřele přijaty davy u obou stageí (oba sety je možné stáhnout na www.tripmain.com). Jeho bezchybný energický zvuk ho povznesl na vysokou příčku DJského žebříčku skutečně tryskově a jeho láska k široké škále zvuků dokáže udržovat davy v nadržené, vždy se jim však dostane energie na to, aby dál pokračovali v tanci.

VIBE je pyšná na to přivítat tyto 2 špičkové DJe tak jak bude párty růst a poskytovat Vám to nejlepší z elektronické muziky, která je aktuálně k dispozici na celém světě a s Da Freshem, Davidem Askem po boku resident DJem Tripmainem bude atmosféra překypovat emocionální energií. Takže přijďte i Vy zažít novou esenci House, Elektra a Minimalu. Pro další informace a sobory ke stažení těchto 3 DJů, navštivte:

www.myspace.com/vibeparty   
www.da-fresh.com                    
www.myspace.com/djdavidasko
www.tripmain.com
www.djcenter.com

VIBE si pro Vás na tento podzim připravil širokou škálu party a předvede velice talentované světové DJe jako je Pacifik (NL) a Chris Ibbot (VB). Určitě se připravte na příští vydání VIBE, které Vám představí lídry z Nové školy zvuku České republiky s Nesquickem, Bon Finixem a Tripmainem s jejich Bon Trip projektem 6. října 2007.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Počínaje Zářím budou veškeré guest a free vstupní kupóny platné pouze do půlnoci.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016