PARTYINFO

 

SELECTRO

Datum konání:
15.09.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Filthy Funk Funk (uk), Bon Finix, Scarcoke, Lazyphunk
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk
Line-up:
22:30 – 01:00 ScarCoke
01:00 – 03:00 Filthy Funk Funk
03:00 – 05:00 Bon Finix
 
 
Britští Filthy Funk Funk v sobotu na Selectru
Přes léto Selectro crew uspořádala několik akcí v letním letovisku Kypr, ale léto už je pryč a Selectro crew je nyni zpět plna energie a připravena rozjet novou sezónu Selectra v klubu Mecca. Selectro Opening párty, která proběhne už tuhle sobotu 15.9., přiveze zajímavé hosty ze zahraničí. Budou jimi britští Filthy Funk Funk.
 
Filthy Funk Funk je trojice DJs a rezidentů britského klubu Mango ve městě Reading, kde každý měsíc pořádají svou populární rezidentní párty Erotique, na kterou si zvou velmi exkluzivní hosty, jakými jsou Judge Jules, Hoxton Whores, Oliver Lang nebo Jon Gurd. "FFF" pravidelně vystupují také ve světoznámých londýnských klubech Ministry of Sound, Turnmills a Heaven. Tento rok zavítali poprvé na Ibizu, kde zahráli na několika akcích a vrcholem jejich krátkého turné bylo vystoupení na vyhlášené párty Dusted v klubu Eden. Jejich sety jsou speciální tím, že míchají všichni tři dohromady, což jim dovoluje používat velké množství efektů a vytvářet různé bootlegy s použitím accapela tracků.



Rezidentní DJs noci Selectro - Bon Finix a Scarcoke vás provedou „výběrovým electro“ zvukem. Na druhém pódiu zahraje DJ Lazyphunk. Uslyšíte průřez celé historie taneční hudby s vašimi oblíbenými tanečními hity. Zatímco vy máte přístup do klubu již od 22h, první DJ se postaví za mixážní pult až o půl hodiny později. Vstupné je za 190,- Kč. Jak ušetřit? Vždy se snažte být v kontaktu se členy Selectro crew. S radostí vám poskytnou nějakou tu výhodu. Elektrujte se! ;)

Více informací:
www.myspace.com/Selectro
www.mecca.cz
 
Sobotní Selectro s Filthy Funk Funk DJs

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016