PARTYINFO

 

RENAISSANCE

Datum konání:
31.08.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Milan Lieskovsky (milanlieskovsky.com, sk), Da Moon (djdamoon.com), Martin Bieber
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
Line-up:
21:00 - 00:00 Martin Bieber
00:00 - 02:00 Da Moon feat. FUFU (live vocal)
02:00 - 05:00 Milan Lieskovsky
 
 
Narozeninové vydání Renaissance v plzeňském klubu PH+
Renaissance známá svou pestrostí, barevností a nabídkou nejaktuálnějšího zvuku klubové scény přichází se sedmým pokračováním této noci. Srpnový díl se zároveň stává narozeninovým. 
 
Už rok můžete navštěvovat akci, která je určena pro náročnější publikum, kde se vystřídala, jak domácí DJs špička, tak i zahraniční hosté. Noc jde ale dál a na narozeninovém vydání se kromě různých zpestření můžete těšit především na hosty s nezaměnitelnou hudební produkcí. Jedním z nich je mladá Brněnská naděje Martin Bieber a ze Slovenska přijede progressive tranceový mág Milan Lieskovsky, kterého znáte třeba z kompilace k akci Sensation white. Milan si v Plzni střihne svou premiéru a to hned ve speciálním ranním 3 hodinovém setu, kdy si přijdou na své i milovníci trance.

RENAISSANCE by ale nebyla akcí bez svého stvořitele DA MOONa přicházejícího se svou okořeněnou špetkou electronici. Třešničkou na narozeninovém dortu Renaissance bude doplněním DA MOONova setu vystoupením sličné vokalistky Fufu (Different disco). Pro prvních 200 návštěvníků bude u vstupu malý dáreček v podobě demo cds od Milana Lieskovkeho a Da Moona.

Také prozradíme, že další pokračování RENAISSANCE plánované na 26.10.2007 bude čistě o zahraničních hostech a už teď se třeste na to nejlepší z Maďarské taneční scény, kdy k nám přijede tamní nejoblíbenější DJ Dandy a jeho mladšího kolega Chaab. Zde máte i ochutnávku z Dandyho výborné kuchyně, kdy umíchal lahůdkový speciální 2 hodinový mix pro Friskyradio.com. Více info brzy.
 
Plzeňská klubovka Renaissance + set ke stažení

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016