PARTYINFO

 

EFENĎÁKOVO NAROZENINOVÝ MEJDLO

Datum konání:
11.08.2007 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Efendy, Crayzzeeeman, Patris
Info:
http://www.myspace.com...
info@isis-recag.info
Popis:
vstup 30 czk
 
 
DJ Efendy oslaví narozeniny v klubu K2
 
 
Narozeniny – den který značí, že se před různým počtem let někdo narodil. V dobrácky rozhazovačné povaze člověka je, sezvat všechny známé a neznámé a udělat pořádnou oslavu. Stejně tak se rozhodl učinit českobudějovický dj a organizátor mnoha nocí v K2ce, kterého znáte pod jménem Efendy. Jako své hlavní gratulanty si přizval kamarády a kolegy z agentury Isis pod kterou sám vystupuje – táborské djs Crayzzeeemana a Patrise.

Vzhledem k tomu, že jde o oslavu narozenin, zvolil oslavenec velice lidové vstupné 30,- Kč. My, jakožto agentura oslavence zastupující, Vás vyzýváme, abyste ze své dobré vůle u vchodu odhodili všechny chmury a deprese, nastartovali své nejpozitivnější vibrace a máte-li chuť, pozvali pana oslavence na nějaký chutný drink, aby měl celou oslavu dobrou náladu :) Pro ty, kteří by ho nějakou zvláštní náhodou neznali a nemohli ho tedy mezi návštěvníky klubu najít, vyvěsíme u vchodu jeho fotografii s nápisem „WANTED FOR DRINK“ :)

Takže přijďte, výborně se bavte a uvádějte do bujarého stavu sebe i své okolí. Jen nezapoměňte – pijte i s Mírou s mírou, ale hlavně nic nezdemolujte!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016