PARTYINFO

 

JACKIN´

Datum konání:
17.08.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Da Sunlounge (myna music, uk), Lucas Hulan (roxy), Arco, Muzzy
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Srpnový Jackin´ v brněnském Perpetuu

 
Na pátek 17.8. 2007 je do klubu Perpetuum přichystán další mejdan nesoucí název JACKIN´, na kterém se postupně objevují známá jména house music scény z domova i zahraničí. Residentem večera je mladý talentovaný DJ Arco, jehož styl hudební produkce je charakterizován jako propracovaná struktura funky a jackin house rytmů s odkazem na legendární sdružení Family Circle, působícího před lety na brněnské scéně. Arco měl možnost už mnohokrát předvést, že právem patří mezi respektované DJe současnosti. Ovšem nezůstává pouze u gramců, ale věnuje se též vlastní produkci velmi kvalitní muziky, právě ve stylu jackin´ house music. Arco pro Vás mimochodem připravil nové mixované CD, které dostane 30 vybraných jedinců !

Da Sunlounge (Myna Music, UK)
Jako hlavní host vystoupí zkušený DJ a skvělý producent z Anglie mistr Martin Newby aka Da Sunlounge, který pravidelně vydává svoje pecky u vydavatelství Myna Music a řady dalších světových labelů jako jsou Tango, NRK, Doubledown, Kolour, Drop Music, Flavor, Blacksoul Music atd. Mezi jeho věrné souputníky patří kolegové z house music branže viz. Matt Shrewd, Rithma, Inland Knights, Jake Childs, Rhythm Plate. Bratři Martin Newby (Da Sunlounge) a Simon Newby tvoří také producentské duo Solo & Logan a jejich rodným místem je britský Nottingham. Celá oblast v okolí města zvaná East Midlands, je vesměs bohatá na šikovné a slavné producenty či věhlasné sound systémy, jež se právem řadí mezi průkopníky britské taneční scény, sahající do dávné minulosti konce 80´let, kdy společně pořádali pravidelné mejdany pod širým nebem. Da Sunlounge v současnosti objíždí se svými funky house sety celý svět a patří do kategorie často bookovaných a vyhledávaných jmen světové produkce.

Vy si tedy můžete užít příjemné a hypnotické rytmy společně s námi a DJs Da Sunlounge, Lucas Hulan, Arco a Muzzy 17.8. v klubu Perpetuum.

Info links:
www.myspace.com/dasunlounge
www.myspace.com/lucashulan
www.myspace.com/arcodj
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016