PARTYINFO

 

PRIMAL SOUND

Datum konání:
31.08.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Ray Soo (malaysia), Javas, Romano Porni, Ibe
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Malajský DJ RaySoo koncem měsíce v Perpetuu
 
 
RaySoo (www.lov-in.com, Kuala Lumpur, Malaysia) patří mezi DJ elitu celé jihovýchodní Asie. Jeho smysl pro elektronickou muziku a originalita setů, mu dala příležitost vystupovat po celém světě. Pravidelnými destinacemi jsou pro něj třeba Londýn, Holandsko, Německo, nebo Ibiza, samozřejmě nevyjímaje asijský region jako Čína, Japonsko, Thajsko, Singapur atd. RaySoo byl oceněn za "nejlepšího“ DJe malajského regionu v roce 2004 a roce 2005 časopisem Juice Magazine. Už od ranných 90´let vystupoval v tamních nejznámějších klubech Baracuda, Samsara, Liquid Room, Boom Boom Room and Heaven.



Následně odjíždí do Londýna, kde se aktivně podílí na tamní klubové scéně i v rádiu RareFM. Po té co mu byla nabídnuta rezidence v nově otevřeném klubu Zouk (Kuala Lumpur) se vrací zpět do Asie, kde pokračuje v úspěšné kariéře populárního DJe, který vystupuje mezi hvězdami typu Ben Smis, Carl Cox, Sven Vath, Tiefschwarz, John Digweed, Danny Howells, James Holden a Stacey Pullen. V letošním roce 2007 rozjel RaySoo svůj vlastní label Love International a zaměřuje se především na tvorbu muziky. Za sebou má vydané skladby na labelu Younan Music, Raum Music, Pornography a Cr2 Records, plus remixy na Pure Substance Records.

Nejlépe však bude dostavit se 31.8.2007 do klubu Perpetuum, kde můžete RaySoo posoudit sami a to za bezkonkurenčně nízkou cenu 50,- CZK vstupného. Těšíme se na pěknej mejdan podepřený dalšími skvělými Djs viz. Javas, Ibe, Romano Porni. Akci podporuje také rádio Valc 3 - Hit, které bude celou párty přenášet živě na svých vlnách.

Podrobnosti o vysílání pořadu Primal Sound najdete na:
www.radiovalc.cz/primal_sound.asp

info links :
www.lov-in.com
www.djjavas.com
www.myspace.com/romanoporni
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016