PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.08.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Fatty.M (Jihlava), Pavel Krejdl (techno.cz)
Popis:
start 19:00, vstup zdarma
 
 
Unplugged pod hlavičkou Techno.cz ve čtvrtek podruhé
Další Techno.cz Unplugged @ House boat U Bukanýra
Koncem července si nová noc UNPLUGGED na House boatu U Bukanýra odbyla svou premiéru a přes počáteční pozdní docházku tu tancechtiví řádili do časných ranních hodin čtvrtek nečtvrtek a hlava nehlava. Tím lépe!
 
Večírek pod hlavičkou serveru Techno.cz, v němž známí DJs oprašují desky nebo odvážně prezentují to, co si jinde pustit nedovolí, má zřejmě smysl... A kdo že by vás měl překvapit tentokrát? DJ Face, rezident této noci, znovu rozbalí svou sbírku sedmdesátek a osmdesátek v nových aranžích a s novým zvukem a upozorní tak na škatulku nu disco, o níž toho určitě ještě hodně uslyšíme. Pozvání na palubu měla původně přijmout jeho kolegyně z bookingu Techno.cz Nika 77, na poslední chvíli však dochází ke změně a Pavel Krejdl rád Veroniku zastoupí.



Spojujete si ho pouze s nadupanou jízdou plnou smyček smyčkovatých? Budete valit bulvy a napínat ušní bubínky - no schválně... Věděli jste, že ani house a minimal není Pavlovi cizí? Třetím do počtu je posila z Jihlavy, která aktuálně atakuje malé i velké kluby v naší matičce stověžaté – Fatty.M. Milan už po léta patří mezi hudební chameleóny a jak vypadá tedy jeho scénář pro tento den? SMS, která od něho dorazila na otázku, co vlastně hodlá hrát, ledacos naznačuje a tak vám ji přetiskujeme v původním znění: “Experimental breaks, hip-hop, sexy minimal beat disco, ty draku!

Nezapomeňte, že kromě posbírání hudebních zážitků máte také jedinečnou možnost přímo na místě oslovit pisálky, muže i ženy s blesky a další členy početné crew Techno.cz. Řekněte jim do očí, co si o nich a o jejich práci myslíte a přidejte také tipy, kam by se měla redakce určitě vypravit a o čem byste se rádi na tomto webu do budoucna dozvěděli... Udělejte si ve čtvrtek 23.8. od 20:00 čas, bude to stát za to - prázdniny ještě nekončí, tak toho patřičně využijte!

"Techno.cz: Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl UNPLUGGED se koná 27. září 2007 a tentokrát vám zahrají:
DJ Face (Techno.cz), DJ Tvyks (Boom Bang Baby!), DJ Texx (Look Better Naked)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016