PARTYINFO

 

SHADOWBOAT

Datum konání:
24.08.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Honey, Nitrous (shadowbox.cz), Rudeboy (shadowbox.cz), Mc Birdman
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Srpnový Shadowboat již tento pátek na Bukanýru
 
Ještě je léto, ještě se můžeme roztáhnout po celém Bukanýru, chvíli sosat drinky na terase a klábosit, chvíli tancovat v podpalubí. A kdo nás bude na vlnách nejoblíbenější pražské řeky tentokrát bavit? Za Shadowbox se za mixpult postaví jeden z nejostřílenějších borců na naší scéně DJ Nitrous a jedno z nadějných mláďat DJ Rudeboy. Z Karlových Varů dorazí talentovaný DJ Honey a nebude sám. S mikrofonem v ruce ho doprovodí MC Birdman! Drumandbassoví labužníci, zapište si pátek 24. srpna a tohle kolo Shadowboatu si rozhodně nenechte ujít!



Když jsme se spolu bavili před rokem, říkal jsi, že si užíváš letního počasí. Co říkáš na letošní prázdniny?

Letošní prázdniny mam dvakrát delší, tim pádem dvakrát lepší, léčim si pomaturitní nervy a psychicky se připravuju na studium na vysoké škole v Praze na ČVUT.

Na Bukanýr si s sebou bereš MC Birdmana. Vystupujete spolu často a proč sis ho oblíbil?

Čas od času spolu zahrajeme. Obdivuju ho, protože je zapálenej do hudby, nejen že umí zpívat, ale umí perfektně hrát na spoustu hudebních nástrojů. Přestože si před svou přezdívku píše zkratku MC, tak se od ostatních MCků liší. Nesnaží se jen bezduše rapovat, většinou zpívá. Umí komunikovat s tančícím davem a přizpůsobit se.

Co tvoje vlastní tvorba, pokročil jsi nějak?

Pořád se plácam u Fruity Loops, už sem dal do kupy 2 tracky, takže když je na stagi CD player a odvážim se, tak je i zahraju  Rád bych produkoval ještě s někym - víc hlav víc ví. Snad až budu v Praze.

Jaký desky od tebe na Bukanýru určitě uslyšíme?

Očekávejte třeba Apex - Space Between, Someone od Brooklyna nebo Sacrifice od Concord Dawn.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016