PARTYINFO

 

STROBE.CZ DJ TOUR

Datum konání:
19.10.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Lucasch vs. Coma, Joe Joy vs. Bába (wonderbeat), Jordy, Dejan, Mildee
Info:
http://www.strobe.cz
skein@strobe.cz
Popis:
start 21:30, vstup 50 czk
Line-up:
21:30 - 23:00 Dejan
23:00 - 00:00 Mildee
00:00 - 02:00 Coma vs. Lucasch
02:00 - 03:00 Jordy
03:00 - 05:30 Bába vs. Joe Joy
 
 
Strobe.cz DJ Tour 2007 v libereckém Liquidu
Je tomu již přes měsíc kdy vám hudební portál Strobe.cz představil zbrusu nový design svých stránek. Ku této příležitosti naplánoval také své turné po klubech. Jedinou zastávka tohoto turné v Čechách se bude konat již tento pátek, 19.října, v klubu Liquid v Liberci. Booking agenturu Strobe.cz budou na této zastávce reprezentovat 2 nové tváře Strobe.cz - Mildee a Dejan, dále pak zkušený DJ a producent Jordy a samozřejmě nebudou chybět také spolumajitelé této agentury, producenti a djs, kteří vystoupili ve většině  známých klubů  po celé ČR, ale také ve spoustě klubech v zahraničí - Coma a Lucasch! Jako naši hosté vystoupí tento večer také zástupci agentury Wonderbeat - djs Bába a Joe Joy.
 


Coma vs. Lucasch

Společná vystoupení těchto dvou djs jsou typická jejich neobyklou show za gramofony a hudbou ve stylu energického techna, tech-electra či hard techna. Lucasch je zakladatel agentury Strobe, hraje od roku 1999 a kromě většiny známých klubů a větších akcí v ČR často hraje také v zahraničí. Z větších akcí u nás hrál např. 2x Hradhouse, 3x Apokalypsa, 2x Ibiza Night, atd. Procestoval za hraním téměř celou Evropu - Německo, Rakousko, Slovinsko, Belgie, Polsko, Bulharsko, Slovensko, Švýcarsko, Lucembursko. Vystoupil tedy mnohokrát po boku techno hvězd jako Dave Clarke, Marco Bailey, Adam Beyer, Felix Krocher, Umek, Chris Liebing, Takaaki Itoh, Rush, Marco Lenzi, Jay Denham, Eric Sneo, Preach a spousty dalších …

Coma je v současné době spolumajitelem agentury Strobe, djingu se věnuje od roku 2001. Samozřejmě vystoupil také ve většině známých klubů u nás - např. Roxy, ex Barumba, Fabric, ale samozřejmě také v zahraničí - Polsko, Německo, Slovensko. Svou popularitu vybudoval na unikátním pro něj typickém výběru hudby v mixu žánrů: techno, elektro a trance. Další z jeho předností je rychlý a precizní styl mixování s použitím efektů a sampleru ze dvou či tří gramofonů, cd přehrávače. Jeho oblíbenost spočívá také v show kterou za mix pultem předvádí a schopnosti komunikovat s tančícím davem, odměnou je pro něj a promotéra skvělá atmosféra a hlavně dobrá zábava pro všechny.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016