PARTYINFO

 

BODYSHOT 3

Datum konání:
29.09.2007 - sobota
Místo konání:
Březolupy - Angel
DJs:
Miss Renny (fabric.cz), Lucasch (strobe.cz), Coma (strobe.cz), Leex (djlab.cz), Kita (strobe.cz), Sidewinder (reform.cz), Mildee (strobe.cz)
Info:
http://www.strobe.cz
info@strobe.cz
Popis:
start 20:00, vstup 70 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 Mildee
22:00 - 23:00 Kita
23:00 - 00:00 Lucasch
00:00 - 02:00 Miss Renny
02:00 - 03:00 Leex
03:00 - 04:00 Coma
04:00 - 04:30 Monoriderz
04:30 - 06:00 Sidewinder
 
 
Bodyshot 3 - last info
Třetí pokračování techno akce Bodyshot
 
 
29. září se příznivci klubovek a groovy techna mohou těšit na další večírek promo&booking agentury Strobe.cz, třetí pokračování techno mejdanu Bodyshot! Uskuteční se stejně jako dva předchozí díly v klubu Angel v Březolupech u Zlína a jako hlavního hosta jsme si tentokrát pozvali djku Miss Renny! Dále vystoupí rezidenti této párty - DJs Coma & Lucasch a jejich další hosté: Leex, Sidewinder, Mildee, Kita a Monoriderz (djset).

Není žádnou novinkou to, že k bodyshotu patří tequila! Proto se těšte i nyní, zlatá i stříbrná bude opět na baru za pouhých 18 Kč, takže to můžete pěkně roztočit a vytvořit nezapomenutelnou atmosféru! :)
Vstupné oproti předchozím dílům snižujeme, takže bude tentokrát za 70 Kč.
Těšíme se na viděnou.

www.strobe.cz


Miss Renny - biografie
Počátky jejího hraní spadají k roku 1998, kdy měla možnost poprvé si vyzkoušet práci s deskama a gramofony na menších student parties. Postupně experimentovala a hledala svůj styl v hudbě od acid housu, přes house, deep house až po tech house, techno a nakonec funky techno. Působila pod několika agenturami - začínala pod agenturou Moravian Techno, kde se podílela na spoluorganizaci menších klubových (parties organizované v klubech po celé české republie) a větších akcí (300 - 500 lidí), s hostujícími předními CZ TOP Djs. Po rozpadu Moravian Techna, působila krátce pod hlavičkou RAVE CZ. Po cca půlroční pauze se vrátila zpět na scénu, a to sérií residentních klubových akcií v klubu Quadro v Uherském Hradišti ve spolupráci s ag. Strobe. Od počátku roku 2002 byla zastupována agenturou W production, kde vystupovala a byla rezidentkou na všech významějších akcích, pořádaných touto agenturou vedle takových zahraničních Djs jako - DJ Pacou, Felipe, Steven, atd.
Za tu dobu hrála ve všech moravských i českých klubech na větších akcích, pravidelných klubovkách , se všemi známějšími českými Dji i se zahraničními (G - Force, Kazu Kimura. Několikrát byla pozvána do vysílání radia Kiss (Zlín, Ostrava), hostovala též v pořadu radia JIH. Hrála několikrát na Slovensku a v Německu. Pravidelně hostuje na akcích pořádaných Klubem Fabric v Ostravě. Několikrát vystoupila také na brněnské party Apokalypsa.

V létě roku 2002 namixovala první oficiální demo, které se v recenzích časopisu Bassline Umístilo na předních místech. Její styl by se dal popsat jako funky techno, s prvky tech housu, s pravidelnými beaty, a groovy pasážemi a melodiemi. Dokáže však zahrát také tvrdší formu techna, perkusivní, ale pravidelné s výraznými basy. Ve svém setu upřednostňuje pestrost, zvraty a gradace - "mám ráda zábavu, změny a napětí s pevným základem a čistými zvuky. Ráda požívám desky s vokály, nebo se spoustou ploch." - říká o svém stylu sama DJka. Mezi její nejoblíbeněší producenty- Joel Mull, Mateo Murphy, Adam Beyer, Rinno Cerrone, Misstres Barbara, Danilo Vigorito, Stanny Fransen, Jel Ford, Mark Antonio, Hardcell, Mhonolink, Marco Bailey (Redhead). Alexander Kowalski, Cisco Ferreira
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016