PARTYINFO

 

5 YEARS BEAUTIFUL THINGS

Datum konání:
18.08.2007 - sobota
Místo konání:
Bratislava - Dopler
DJs:
Mike Koglin, Jet Fever, Pico, Tompy
Popis:
vstup 199 skk, vip 399 skk
Line-up:
21:00 - 23:30 Tompy
23:30 - 01:30 Pico
01:30 - 03:30 Mike Koglin
03:30 - 06:00 Jet Fever
 
 
Mike Koglin: "Práve teraz sa hlavne zameriavam na elektro."
Jet Fever: "Chtěl bych vydat nějaké své tracky."
Michael C a Martin Gredner sa bez debaty dajú zaradiť do kategórie „Zlaté české ručičky“. Obaja sa už na Slovensku predstavili veľakrát, a samozrejme nevynechali ani parties ako Beautiful Things a BeOkey. Predstavujeme Vám ďalšieho adepta na vstup medzi českú elitu. Jeho meno je Jet Fever. O tom či sa mu to podarí, sa môžete presvedčiť už 18.8.2007 v klube Dopler. Prinášame Vám krátke interview s DJ Jet Fever-om.
 
Ahoj JET, tanečnej hudbe sa venuješ od roku 2000 a realizovať si sa začal v roku 2002. Zaujímalo by nás, ako by si v skratke popísal obdobie od tvojho štartu po súčasnosť?

Ahoj, pokusím se odpovědět velmi krátce. Když jsem začal poslouchat taneční hudbu (někdy kolem roku 2000 jak jsi již uvedl), tak mě hned od samého začátku zajímalo jaké to je být na party ne ten kdo se baví, ale ten kdo baví, tedy DJ. Přirozeným vývojem jsem se dostal ke koupi gramofonů. Následovala spousta tréninku. Z regionálních akcí jsem se prokousával dál a dál a teď hraju po celé ČR. Měl jsem možnost vystoupit také na zajímavých akcích jako APOKALYPSA nebo KAMIKACZE. Před rokem jsem založil svou agenturu FS Music a také koncept akcí WEEKEND * WORLD STARS , který má před sebou podle dosavadních ohlasů určitě budoucnost. No a když to vezmu opravdu stručně tak se neustále někem posouvám, což je pro mě velmi důležité. Více v mé biografii, je to těžké napsat spoustu zážitků a pocitů do několika řádků.



Ako hodnotíš vstup do Expedition-bookingu. Aké máš očakávania z tejto zmeny?

Mým cílem bylo dát o sobě vědět i na Slovensku, což se mi doufám v Expedition-bookingu podaří. Můj vstup bych hodnotil jednoznačně kladně, protože kluci z Expedition mi udělali zajímavou kampaň a navíc přišlo i hraní na BT, takže jsem opravdu spokojen. Mé očekávání? Že se naše spolupráce bude ubírat učitým směrem a nebude stát na místě..

V tvojej biografií som sa dočítal, že v roku 2005 si sa ponoril do sveta produkcie a začal si pracovať na svojom vlastnom tracku, ako si na tom dnes s produkciou?

No abych pravdu řekl, tak se má produkce zastavila přibližně v době, kdy vzikla FS Music. Díky tomu totiž nemám potřebný čas na to, abych něco dodělal. V současné době mám rozdělané nějaké tracky, ale chybí čas k jejich dokončení.

Kde berieš inšpiráciu a kam by si to chcel vo svojej kariére dotiahnuť?

Inspiraci mi dává můj profesní posun. Kdybych se nikam neposouval a zastavil se na jednom bodě, tak bych to nejspíš zabalil. Mou inspirací je to, když vidím, že například svými sety můžu lidem něco nabídnout, a když se baví po celou dobu mého vystoupení. Čeho bych chtěl dosáhnout??? Každý by chtěl být superstar, já chci hrát, protože mě to baví. Musím si vyčlenit čas na svou produkci, chtěl bych vydat nějaké své tracky.

Opýtam sa ťa štandardnú otázku, ktorú si neviem nikdy odpustiť. Počul si už niekedy o clube Dopler v Bratislave? Aké sú tvoje pocity pred vystúpením a zároveň, čo by si odkázal svojim fanúšikom?

Na party jsem v Dopleru ještě nebyl, takže to bude moje premiéra, ale viděl jsem nějaká videa a vůbec nebyly špatné. Mé pocity jsou velmi kladné, těším se na slovenské publikum a zároveň tak na své první vysoupení v SK! Co bych odkázal svým fanouškům? Snad to, že se mohou těšit na velmi aktuální a zajímavou trance music, která mě v poslední době nejvíce oslovila!


PROMO SET JULY 2007 - zde
01. Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Mix)
02. Solus Town - I Am Morning (Retroid Remix)
03. Vadim Zhukov - Dreams Come True
04. Ismail & Shiha - Only You feat. Elly
05. Neoblizz - Crying Skies (Pavliga Loves 303 Mix)
06. Vadim Soloviev - Atlantic Point (Kenneth Thomas Remix)
07. Sonic Division & Spychool - Crying Dew (Gabriel Batz Remix)
08. Breakfast - The Sunlight
09. Markus Schulz - Without You Near (Alex Morph Remix)
10. Thomas Bronzwaer - Constellation
11. John O’Callaghan - World Gone Mad
12. Mr. Groove & Vergas - Just The Way I Like It (Giuseppe Ottaviani Dub)

Jet Fever - Live @ Vibrations 16-6-2007 zde

Tracklist
01. Lustral - Many Years From Now (Bushi’s Twilight Mix)
02. Duende - Luna Negra (Duderstadt Remix)
03. Filo & Peri - Anthem
04. Rex Mundi - Perspective
05. Angel Ace - Falling
06. Headstrong -The Truth (David¨West Mix)
07. Thomas Bronzwaer - Close Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix)
08. Lawrence Palmer - Streamline (Giuseppe Ottaviani Remix)
09. FKN - Why? (Aly & Fila Mix)
10. Thomas Bronzwaer - Constellation
11. A/B Project - Eternal Optimism (Kuffdam & Plant Remix)

www.pico.sk
www.mikekoglin.com

Tredici, Cosmopolit events, s.r.o.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016