PARTYINFO

 

I LOVE TECHNO 5

Datum konání:
21.09.2007 - pátek
Místo konání:
Domažlice (Město) - Fontána
DJs:
Drex, Mind, Lucky Luke, Talent
Info:
ilovetechnoteam@centrum.cz
Popis:
start 20:00, vstup 30 czk, holky zdarma
 
 
Páté vydání klubovky I Love Techno v Domažlicích
V pátek 21.9.2007 se koná v domažlickém klubu Fontána již pátý díl oblíbené a známé akce I Love Techno. Tento díl bude svým způsobem něčím výjimečný. Čím? Čtěte dál...
 
Jsou to již přibližně dva roky od prvního dílu I Love Techno. Během této doby se zde vystřídali kvalitní DJs a kamarádi a vždy z toho vzniknul skvělý mejdan, ze kterého si snad každý odnesl dobré vzpomínky a zážitky. Avšak vždy jednou něco končí. I my jsme se rozhodli, že pátý díl bude poslední ze série I Love Techno. Proč? Vždy je lepší něco ukončit v nejlepším... Akce nám přinesly dost starostí, sil, ale i radostí, chceme se tedy důstojně rozloučit posledním dílem.

A kdo že vás bude hudebně bavit celý večer? Samozřejmě DJs, kteří stáli u zrodu této série akcí. Jmenovitě DJs Drex, Mind, Lucky Luke a Talent. Dle názvu samozřejmě uslyšíte převážně techno. Přijďte se s námi s touto akcí rozloučit. Ještě pro zopakování - pátek 21.9.2007 v klubu Fontána v Domažlicích. Vstup pro kluky je 30 Kč, holky to mají zadarmo. Začátek ve 20:00 hodin. Samozřejmostí jsou dekorace a laser.

Rádi vás uvidíme a společně oslavíme závěrečný díl. Vaše návštěva nás potěší, alespoň uvidíme, že tyto akce měly nějaký smysl.

Váš I Love Techno team.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016