PARTYINFO

 

BASSDACASTLE VOL.3

Datum konání:
24.08.2007 - pátek
Místo konání:
Hustopeče nad Bečvou - zámek
DJs:
Brooklyn (subtitles rec.), Yadel (dvoika.troika), Elwira & Lobotomia (redrum), Shade aka Gasmask 71 (basstards), Legi (drumncode), Petyk (olympia), Zub (soundsquare), Mc Was (cyberfire)

2nd stage - Fractal liveact (surface tension), Loudspeaker (uz-back), Djane Keila (uz-back), Shpack, Aiko, Kubura, Casper (planet blue society)

3rd stage - Tchunhas (tchunhas.cz), Developing Artists live act (developingartists.cz), Vik (perpetuum), Gyd (youngprimitive), Brainscan feat Rastalien (playing live ethnic drums/godai)



Info:
http://www.bassdacastle.com....
info@bassdacastle.com
Popis:
start 19:00, vstup 100 czk, v případě deště kompletní zastřešení, 7kW sound by Alienic sound system, profi lights by Cyberlights, VJ projekce na 2 plátna, fotbálky, čajovna, čepované pivo, opékané dobroty, možnost stanování, spřízněná akce - Disco show v 50m vzdáleném zámeckém parku - muziku pouští Jarda, orientální tanečnice, dárečky, soutěže
Line-up:
Drum’n’bass Main Stage:

19:00 Petyk
19:30 Zub
20:15 Legi
21:15 Yadel
23:00 Brooklyn
00:45 Elwira&Lobotomia
02:15 Shade aka Gasmask 71
03:45 Petyk

Zámek Psytrance 2nd stage:

19:30 Keila
21:00 Loudspeaker
22:30 Aiko
23:30 Fractal (live)
01:00 Casper
02:00 Kuburo
03:00 Shpack
04:00 PlanetBlue in da mix

Zámecký park Chillout/House Stage:

20:00 Tchunhas
21:30 Brainscan ft. Rastalien
23:00 Gyd
00:30 Developing Artists
03:00 Vik
 
 
Brooklyn: "Snažím se dělat osobitou hudbu – na stylu nezáleží."
Taneční open air BassDaCastle už potřetí na nádvoří zámku
 
 
Ve zcela netradičním prostoru renesančního zámku v Hustopečích nad Bečvou (mezi Valašským Meziříčím a Hranicemi) se v pátek 24. srpna 2007 odehraje už třetí ročník tanečního open-airu BassDaCastle. Nádherně osvícené arkády se po roce opět stanou svědky párty za účasti 20 DJs a MCs na celkem 3 pódiích. Nádvoří bude patřit drum’n’bassu, v jedné ze zámeckých místností mozkové závity rozbrní psytrance, ve stanu umístěném v zámeckém parku můžete zvolnit při chillout/house music.



Největší hvězdou programu bude přední český DnB producent Brooklyn (aka Juanita Juarez) vydávající i na prestižních zahraničních labelech. Jeho set odlehčenějšího DnB ovládne na 2 hodiny Nádvoří main stage. Kromě něj se dále představí ostravský Yadel či sličná deejaysko-pěvecká dvojice Elwira & Lobotomia. Line-up doplní olomoucký Shade aka Gasmask 71, Legi ze Studénky či domácí Petyk. To vše za doprovodu MC Wase a VJ Pet.ty, jehož vizuální kreace zprostředkuje hned dvojitá velkoplošná projekce po obou stranách pódia.



Psytrance 2nd stage nabídne letos premiérově liveact v podání čím dál populárnějšího Fractala, přerovský Uz-back vysílá dvojici Loudspeaker a Djane Keila, své sety zahrají a prostor UV dekoracemi vyzdobí též Planet Blue Society Crew ve složení Shpack, Aiko, Kubura a Casper.

Letos poprvé dojde také na skutečně pohodovou chillout muziku, která se na Free area stage bude střídat od downtempových až po deephousové polohy. O music se zde postarají Developing Artists v live setu s vokálem či Brainscan za doprovodu Rastalienových live ethnic drums. Line-up doplňují Vik a Gyd, v prostorném stanu bude také fungovat čajovna YnaG s voďárama a posezením.



Celou tuhle párty doplní kompletní zastřešení v případě nepříznivého počasí, fotbálky, čepované pivo, opékané dobroty, možnost stanování a také tradiční venkovská diskotéka v 50 m vzdáleném zámeckém parku určená především pro místní nevyznavače elektronické muziky. Vstup na tuto „stage“ mají návštěvníci BassDaCastle zdarma jako bonus. Veškeré podrobnosti, line-up a praktické informace o této magické zámecké noci naleznete na webových stránkách: www.bassdacastle.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016