PARTYINFO

 

WARM UP - SOL 2007

Datum konání:
16.08.2007 - čtvrtek
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Afrika Islam, Wobr, The Keeper, Steen, Jarda Beck, Gregy
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 100 czk, poté 120 czk
 
 
Afrika Islam na warm upu SOL 2007 v Českých Budějovicích
Rádi bychom Vás všechny srdečně pozvali na mejdan s velkym „M“, který se odehraje ve čtvrtek 16.8. v budějovické kádvojce. Proč s velkým „M“? Jednak proto, že jde o zahřívací party na největší letní festival elektronické hudby, Summer of Love, ale hlavně proto, že České Budějovice opět přivítají velké djské jméno!
 
Vážení a milí je nám velkým potěšením sdělit Vám, že po roce a půl navštíví jihočeskou metropoli všestranný umělec - dvojnásobný držitel ceny GRAMMY - bývalý člen rapové kultovní formace Rock Steady Crew – člověk který s hiphoperem Ice T získal několik platinových desek - „Zulu“ král z New York City -- Afrika Islam! Po jeho boku se za gramofony postaví veselá parta Funtastic Djs, pod jejíž křídla patří borci z Prahy The Keeper se Steenem a strakonický triangl Gregy, Wobr + nový přírůstek v bookingu funtastic.cz, Jarda Beck.

Těšte se na summer design klubu a hlavně skvělou show, která je na parties s Afrikou Islamem zaručená! Začátek akce je naplánován na devátou hodinu večerních a konec na pátou ranní. Cena vstupného je pouze 100 korun českých, po desáté 120,-! Hlavními partnery akce jsou první Československý hudební portál pro legální stahování hudby i-legalne.cz, regionální server Freeak.net, obchod Grow Shop – Vše pro pěstování, energetický nápoj Kamikaze, autobazar U Tří Křížů a písecké Rádio Prácheň.

Funtastic.cz crew
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016