PARTYINFO

 

SUMMER CLOSING

Datum konání:
31.08.2007 - pátek
Místo konání:
Sušice - Sokolovna Music Club
DJs:
Orbith, Adam Cloud, Jarda Beck, Buben, Jeffry Heart
Live:
PFX vs. EL. B.
Popis:
vstup 100 czk
Line-up:
Semtex Stage

21:00 – 23:00 EL.B.
23:00 – 01:00 Jarda Beck
01:00 – 03:00 ORBITH
03:00 – 05:00 Adam Cloud
05:00 - ??:?? Jefry Heart

Tradiční Chill Out Stage

21:00 – 22:00 Buben
22:00 – 01:15 Jeffry Heart
01:15 – 02:15 Jarda Beck
02:15 – 05:00 PFX vs. EL. B. (live)
 
 
Jarda Beck: "Chci dostat lidi do extáze bez extáze."
Rozhovor s Orbithem před Summer Closing party
 
 
Jak a co se změnilo 2. Nej DJovi u nás podle ankety DMA 07?

Pokud máš na mysli od dubna, kdy byla vyhlášena anketa, tak myslím, že docela dost. Odehrál jsem spoustu zajímavých hraní a tak celkově se můj život trochu změnil (k lepšímu :) naštěstí...


 
Který festival bys hodnotil jako tvoji srdcovou záležitost?

Dříve to bylo Summer of love, protože jsem byl jeho residentem, ale po neshodách s Alešem B. který to má celé na starost už bohužel residentem nejsem a docela mě to mrzí, protože z tohoto festivalu mám hodně zážitků, na které do smrti nezapomenu, ale snad to někdy ještě vyjde a budu mít příležitost si na Summer of love zahrát. Každopádně z těch dalších to je určitě Hradhouse, který má díky své lokaci neuvěřitelnou atmosféru a hrát nad ránem, kdy se rozednívá na hradbami, je ten nejúžasnější pocit na open airu jaký můžeš mít.
 
Jaké máš subjektivní pocity když slyšíš desku VIDEOLOVER a jaké máš na ni ohlasy od lidí co se kolem parties motají?

Zajímavá otázka, docela jsem překvapen v pozitivním slova smyslu. Když jsem vydal například Phantom Ep s Michalem Poliakem, tak do nás spousta lidí docela šila, že je to otřes atd. ale nakonec se Phantom Ep prodalo přes 1200 kusů (ale v zahraničí). Když se vrátím k novému počinu Vieolover Ep, tak na něj jsou u nás zatím jen samé kladné ohlasy a dokonce mi spousta českých dj‘s řeklo, že ta deska je super a že si ji koupí aby mě podpořili, to mě velice potěšilo. Aktuálně už mám pár kusů doma, které mi poslali přímo z fabriky, kde se lisovala, na českých pultech měla být už 1.8.2007 ale znáš to, všude samé zpoždění, takže doufám, že v průběhu příštího týdne už bude k dostání ve všech shopech. Ti kteří dávají přednost digitální formě, tak pro ty už je umístěna na www.beatport.com.
 
Nedávno jsi společně s Flyem z Flédy dělal Djs školu, už jsi učil roztáčet desky i svoje kluky, nebo je jen učíš fotbalové triky?

Tak pozor, toto musím uvést na pravou míru :)) Fly a kluci z rave.cz to zorganizovali, učil jsem já, to je docela důležitá věc :)) Když jsem do toho šel, tak jsem měl takové smíšené pocity, ale jak jsem řekl první větu, tak jsem věděl, že to bude ok. Kluci které jsem učil, byli moc šikovní a de fakto za dva dny cca 10 vyučovacích hodin, jsem jim dokázal vysvětlit podstatu mixu a oni zvládnuli udělat plynulý přechod. Takže z mého pohledu bylo aspoň vidět, že ta práce s nimi někam vedla a nepřišla v niveč.
Svoje děti jsem to zatím neučil, myslím, že kdyby chtěli, tak si řeknou, zatím pilujeme jen ty fotbalové techniky.
 
Co projekt Porn Bros :-) neoprašíte ho s bráchou někdy?

Nedávno s tím můj bratr přišel, tuším, že to bylo zrovna po poslední Apokalypse, tak si říkám, že snad někdy ano, on už se trochu probral z jeho Schranzové horečky (zaplať pánbůh :)) takže hraje normální věci jako já, což mě velice těší ! Pokud projekt někdy oprášíme, tak to bude právě na Apokalypse, kde jsme s tím začali, nevím, kde by bylo na toto vhodnější místo. 
 
Summer Closing party v Sokolovně Sušice

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016